Universul şi Copilul. Universul copilului.

Explorăm Universul. Universul Interior şi Universul Exterior

Explorăm Universul. Universul Interior şi Universul Exterior

Centrul Idest Vr , Cristian Român, specialist în astronomie, şi cu mine, Lăcrămioara Ocunschi, specialist în comunicare şi trainer, organizăm evenimentul “Universul şi Copilul. Universul copilului“, eveniment pentru părinţi şi copii, ce propune două ateliere în paralel atât pentru copii, cât şi pentru părinţi.

Timp de 90 de minute, copiii explorează Universul cu ajutorul Realității Virtuale şi nu numai, participând la un atelier de astronomie cu Cristian Român, iar părinţii explorează universul interior al copilului, participând la un atelier de parenting cu mine, Lăcrămioara Ocunschi.

Evenimentul va avea două ediţii, cu teme diferite, astfel:

Sâmbătă, 13 aprilie 2019, de la ora 12:30 – 14:00 Ediţia 1

  • Atelierul pentru copii: Călătorie în Univers I, vom vedea cum arată Pământul în raport cu alte obiecte din Univers. Vom vedea cum funcționează Soarele (VR) ; Cum plecăm de pe planetă albastră; Istoria, pe scurt, a astronauticii.
  • Atelierul pentru părinţi: Explorarea universului interior al copilului (cu emoţiile si nevoile lui)

Sâmbătă, 20 aprilie 2019, de la ora 12:30 – 14:00 Ediţia 2

  • Atelierul pentru copii: Călătorie în Univers II  – Vom călători pe Lună (VR);  Cursă spațială (VR); Apollo 11; Primii pași pe Luna (VR); Viitorul: baze lunare
  • Atelierul pentru părinţi: Mă conectez şi ascult universul copilului – un atelier despre ascultarea cu empatie a copilului

Costuri
Costul unei ediţii (celor două ateliere) este:
– 120 lei pentru 1 părinte şi 1 copil.
– 180 lei pentru 1 părinte şi 2 copii.
– 180 lei pentru 2 părinţi şi 1 copil.

Locuri limitate: 8 locuri la atelierul de VR, 16 locuri la atelierul de parenting

Înscrieri:
Vă rugăm să vă înscrieţi în acest formularhttps://forms.gle/diLgWvp2TnbNSPgQ9
După înscriere, vă confirmăm înscrierea şi vă invităm să plătiţi 50% avans,
– prin transfer bancar, în contul: RO31INGB0000999904157967, deschis la ING Bank, Beneficiar SC Idest Service SRL, CUI 12598570 (menționați “Atelier Univers”)
– sau la sediul din Strada Locotenent Ionescu Baican 24, sector 2, (va rugăm sunați la 0743.155.660 pentru a stabili o întâlnire).
• Rezervarea locului se realizează în momentul achitării taxei de curs.
• În cazul în care nu mai puteți participă la cursul la care v-ați înscris, returnarea sau redirecționarea taxei de curs se poate face doar dacă retragerea este anuntată cel târziu cu 3 zile lucrătoare înainte de începerea cursului.
• Vârsta recomandată pentru copii: 6 – 12 ani

Despre #CristianRoman – absolvent al Facultătii de inginerie aerospatială (Universitatea Politehnică București), în prezent senior editor al revistei „Stiintă și tehnică”, Cristian Român a scris numeroase articole de popularizare în domeniul fizicii, astronomiei etc. Îi place să „traducă” informațiile reci, obiective, în povești pe înțelesul nespecialiștilor. Este laureat al Premiilor Jurnalismului de stiintă UNESCO – România, secțiunea presă scrisă (în 2003 și 2007). Autor al cărtii „Universul – ultima aventură”

Despre mine, Lăcrămioara Ocunschi – “Implicată în comunicarea în organizaţii naţionale si internaţionale, în 2007, am făcut pasul în a organiza si facilita traininguri şi workshopuri de comunicare şi Relationare în afaceri.
Mi-am propus să îmi folosesc abilităţile de trainer, precum si cunoştinţele acumulate în timp, promovând un stil de viaţă sănătos în armonie cu tot ce ne înconjoară: cu oamenii şi cu natura. În 2016, am descoperit Comunicarea Nonviolentă şi o studiez cu emoţie şi pasiune, străduindu-mă să o aplic în viaţa mea. Cred din tot sufletul că empatia este superputerea oamenilor.
Ca facilitator al acestuit atelier, vă invit să aflaţi mai multe despre mine aici
Scopul meu este de a crea împreună o comunitate care să cunoască şi să practice CNV.”

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *