GPS Camp- Growth. Passion. Success.

GPS Camp - Tabără pentru tineri între 15 - 20 ani

GPS Camp – Tabără pentru tineri între 15 – 20 ani

Adolescenţa este o călătorie spre maturitate. Cu ghidajul potrivit, ea se poate transforma într-o rampă de lansare spre o viaţă plină de armonie, echilibru interior şi exterior, şi abundenţă la toate nivelurile. Lăsată să curgă fără ghidaj însă, în voia curentului sau a tiparelor comune existente în societate, adolescenţa poate fi o perioadă foarte provocatoare pentru toţi cei din viaţa adolescentului.

O călătorie conştientă prin viaţă începe cu evaluarea unde sunt, ce aduc din trecut şi ce păstrez în interiorul meu pentru a-mi crea viaţa pe care o doresc, acum şi în viitor.

Cinci traineri şi-au unit cunoştinţele şi experienţele pentru a crea un concept nou: tabăra GPS Camp, unde vor creea spaţii şi conversaţii în care adolescenţii să exploreze ce sens aleg să dea vieţii, conştientizând că ei sunt co-creatori la viaţa lor şi că modul în care ea ajunge să arate şi să se simtă e rezultatul direct a persoanei ce ei sunt, şi pe care o re-creaza din interior în fiecare moment.

GPS Camp este o invitaţie pentru adolescenţi de a visa conştient la abundenţă în viaţa lor – abundenţă în relaţii împlinite, bunuri materiale aliniate valorilor lor, oportunităţi fără graniţe, stări de bine, încredere şi iubire de sine. Abundenţa în tot ceea ce doresc să creeze în viaţa lor, cu bucurie şi curgere firească.

Descriere
Chiar de Ziua Americii, pe 4 iulie, 25 de adolescenţi şi tineri, cu vârsta între 15 – 20 ani, vor începe o călătorie în care, pe parcurusul a 4 zile, vor primi informaţii şi explora resurse despre cum pot aduce abundenţa în viaţa lor, la toate nivelurile, într-o tabără organizată la centrul internaţional cercetăşesc Nocrich, la 40 km de Sibiu.

Din toate colţurile României, în gara Sibiu, se vor întâlni 25 de adolescenţi ce se vor caza în curtea centrului la cort sau în casa centrului, urmând a lega prietenii cu tineri pe care urmează să îi cunoască, în timp ce:

  • dobândesc noi abilităţi de viaţă prin jocuri si prin preluarea unor roluri cu responsabilităţi diferite în fiecare zi
  • trec printr-un proces de auto-evaluare pentru a-şi conştientiza punctul de plecare înspre unde îşi doresc să fie pe viitor, şi care sunt paşii necesari pentru a ajunge acolo;
  • primesc informaţii valoroase, precum şi instrumente simple şi eficiente pentru gesionarea celor mai importante resurse ale lor (timp, energie, bani),
  • integreaza toate acestea şi îşi creează viziunea în timpul unei drumeţii în Făgăraş
  • încheie fiecare zi cu momente de reflectare si împărtăşire a poveştilor de peste zi la foc de tabără, cu cântece şi jocuri, celebrând reuşitele de peste zi şi setând compasul pentru ziua ce vine.
  • se conectează la ei şi îşi exercită în fiecare moment puterea de asumare şi responsabilitate pentru viaţa proprie.

O călătorie conştientă prin viaţă începe cu evaluarea unde sunt, ce aduc din trecut şi ce păstrez în interiorul meu pentru a-mi crea viaţa pe care o doresc, acum şi în viitor.

Cost: 690 lei/ persoană   

Include:
– 3 nopţi cazare la cort propriu,
– mâncare şi gustări
– transport Sibiu – Nocrich – Sibiu
– drumeţie în Făgăraş
– materiale pentru toate activităţile
– tricou de tabără
Optional:
– 4 euro/pers/ noapte cazare în casă
– 8 euro/noapte închiriere cort de 4 pers 

Program:

Joi: Who am I?
preluare la ora 11.00 din gara Sibiu; cunoaşterea participanţílor; împărţirea pe echipe, asumarea rolurilor, “călătorie spre mine”.
Vineri: Food for thoughts
exerciţii de centrare, ateliere despre principiile banilor, antreprenoriat, managementul energiei, timpului, comunicare şi social media, cercuri de feminitate şi masculinitate
Sâmbătă: Visualising perspectives
Drumetie în Făgăraş
Duminica: Projecting my intentions
Proiecte pentru viitor

Pentru înscrieri:
Te invităm să te înscrii în formularul din linkul de mai jos şi vei fi contactat pentru stabilirea următorilor paşi.
Nu uita că sunt doar 25 de locuri. 
 https://forms.gle/TyguXAioVXC8YLLZ8

 

Echipa de traineri

Te invităm să afli mai multe despre trainerii ce şi-au unit cunoştinţele şi experienţele pentru această tabără  aici 

Echipament recomandat şi opţional – aici 

Toţi participantii vor veni în tabără având asupra lor actul de identitate, aviz medical şi acordul parental pentru minori

Evenimentul este organizat prin intermediul Amethyst Tour SRL.

 

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *