Comunic cu empatie pentru armonie

Unde în viața ta, îți dorești relații armonioase?  În familie, la birou, cu prietenii, în comunitatea în care visezi şi trăieşti? Te preocupă să îţi îmbunătăţeşti comunicarea şi conectarea cu oamenii importanţi din viaţa ta (cu colegii sau cu cei dragi, partenerul, părinții, copiii, prietenii)? Te invit cu drag să îţi împărtăşesc un model de comunicare care mie mi-a îmbogăţit viaţa şi a devenit un stil de viaţă.
Calitatea relatiilor noastre este dată de calitatea comunicării cu oamenii importanţi din viaţa noastră.

Te invit la un curs ce prezintă elementele fundamentale ale Comunicării Nonviolente (CNV) sau Comunicarea cu empatie. Comunicării Nonviolente (CNV) sau Comunicarea cu empatie este menţionată adesea în cursurile de parenting, antreprenoriat, coaching şi nu numai, deoarece ajută la schimbarea modului în care ne exprimăm şi în care ascultăm pentru a crea o conectare cât mai bună cu oamenii importanţi din viaţa noastră.
Este un atelier de comunicare prin care descoperim cum putem contribui la starea de bine a noastră și a oamenilor importanţi din viaţa noastră:
– aflăm ce înseamnă să ne exprimăm cu sinceritate şi vulnerabilitate
– cum ne manifestăm recunoștința pentru contribuţia la starea noastră de bine.
– aflăm ce este empatia şi ascultarea empatică, dar mai ales care sunt barierele ascultării empatice.

De ce te invit la acest curs:
– să afli ce înseamnă Comunicarea cu empatie sau Comunicarea Nonviolentă
– să primeşti un ghid ce va contribui la dezvoltarea vocabularului de emotii şi nevoi.
– să primeşti un ghid de ascultare empatică
– poţi fi parte dintr-o comunitate care cunoaşte şi practică CNV şi vei descoperi că CNV este mai mult decât un proces de comunicare, este un stil şi o filozofie de viaţă.

De ce să vii şi tu la acest curs ?
– Vei descoperi 4 paşi ai unui proces de comunicare care, înțeles şi practicat, ne poate îmbunătăți calitatea relațiilor pe care le avem cu colegii sau cu cei dragi, partenerul, părinții, copiii, prietenii. Vom afla cum să ne apropiem de ei prin CNV pentru că CNV este despre abilitatea de a ne conecta pentru a înțelege ce se întâmplă în interiorul nostru şi al celuilalt, care sunt nevoile fiecărui partener de comunicare, precum şi abilitatea de a găsi soluții să ne împlinim nevoile împreună
– vei afla cum îţi poţi dezvolta abilităţile de a asculta cu empatie
– va contribui la starea ta de calm, zâmbet şi senin, precum şi la dezvoltarea ta personală
– vei fi parte dintr-o comunitate care cunoaşte şi practică CNV şi vei descoperi că CNV este mai mult decât un proces de comunicare, este un stil şi o filozofie de viaţă.

Cred din toată inima că CNV-ul ne ajută la crearea si consolidarea unor relații bazate pe încredere, respect, empatie, colaborare și poate aduce mai multă bucurie şi armonie în viața de familie, la serviciu şi nu numai.
Lăcrămioara Ocunschi

Workshopul are la bază modelul Comunicării Nonviolente, prezentat și în cartea Comunicarea Nonviolentă- Un limbaj al vieţii, al lui Marshall Rosenberg.

Contribuţia ta:
Pentru eforturile şi energia mea de a crea un spațiu de învățare și în online, te invit să contribui cu o sumă ca suport şi considerație:

  • 111 lei /persoană
  • 199 lei /persoană: pe lângă curs vei primi și o sesiune de coaching (de 1 oră).
    Imediat după participarea ta la acest curs, vei primi invitație pentru a stabili data pentru sesiunea de coaching, ce va fi facilitată cu multă bucurie de mine și va avea loc online.

Share with a friend

Împarți și împărtășești multe cu prietenii și colegii: bucurii, tristeți, provocări, nedumeriri, chiar și calorii. De multe ori experiențele comune prin care treci cu ei te apropie și îi transformă în prieteni. De ce nu ați trăi împreună și o experiență de învățare?
Te invit să te înscrii împreună cu un prieten sau coleg și veți beneficia împreună de 20% reducere. 
Ce surpiză crezi că o să ai dacă veniți 3 prieteni?
30% reducere. 

It takes two to tango: 50% reducere pentru un partener

Pentru că dorinţa noastră este să avem relaţii armonioase şi să vorbim “aceeaşi limbă”, facem loc pe ring să dansăm în paşi NVC și cu partenerul sau partenera.
Te invit să te înscrii împreună cu partenerul/partenera, iar unul din voi va beneficia de 50% reducere.

Din orice colţ al lumii sau al casei sau biroului ai fi, poţi participa la acest workshop online, care va fi interactiv, nu înregistrat. Asta înseamnă că vei putea primi răspuns la întrebările şi neclarităţile tale.

Când va fi următorul workshop Comunic cu empatie pentru armonie?  

pe 02 octombrie 2021 – când este celebrată Ziua Nonviolenței, ora 10:30 – 12:30 (ora României),
– va avea loc pe platforma Zoom

După înscriere, veţi fi contactaţi pentru comunicarea următoarelor detalii. 

Haideţi să ne bem împreună ceaiul cu empatie şi să lăsăm lumea asta un pic mai bună şi mai empatică!
Te rog dă un share acestui anunț. Îți mulțumesc din inimă

Vă aștept cu bucurie și senin. 
Lacramioara Ocunschi

Mai multe detalii despre minei:
https://www.lacramioaraocunschi.ro/index.php/2017/11/12/training/

Share Button