Comunic cu empatie pentru armonie

Unde, în viața ta, îți dorești relații armonioase?  

În familie, la birou, cu prietenii, în comunitatea în care visezi şi trăieşti? Te preocupă să îţi îmbunătăţeşti comunicarea şi conectarea cu oamenii importanţi din viaţa ta (cu colegii sau cu cei dragi, partenerul, părinții, copiii, prietenii)? Te invit cu drag să îţi împărtăşesc un model de comunicare care mie mi-a îmbogăţit viaţa şi a devenit un stil de viaţă.

Calitatea relațiilor noastre
este dată de calitatea comunicării
cu oamenii importanţi din viaţa noastră.

Te invit la un curs ce prezintă elementele fundamentale ale Comunicării Nonviolente (CNV) sau Comunicarea cu empatie. Comunicării Nonviolente (CNV) sau Comunicarea cu empatie este menţionată adesea în cursurile de parenting, antreprenoriat, coaching şi nu numai, deoarece ajută la schimbarea modului în care ne exprimăm şi în care ascultăm pentru a crea o conectare cât mai bună cu oamenii importanţi din viaţa noastră.

Este un atelier de comunicare în care descoperi cum putem contribui la starea de bine a noastră și a oamenilor importanţi din viaţa noastră, concret:
⭐ afli ce înseamnă să te exprimi cu sinceritate şi vulnerabilitate
⭐ afli cum îți exprimi recunoștința pentru contribuţia la starea ta de bine.
⭐ afli este empatia şi ascultarea empatică, dar mai ales care sunt barierele ascultării empatice.

De ce te invit la acest curs:
– să afli ce înseamnă Comunicarea cu empatie sau Comunicarea Nonviolentă
– poţi fi parte dintr-o comunitate care cunoaşte şi practică CNV şi vei descoperi că CNV este mai mult decât un proces de comunicare, este un stil şi o filozofie de viaţă.

De ce să vii şi tu la acest curs ?
– Vei descoperi 4 paşi ai unui proces de comunicare care, înțeles şi practicat, ne poate îmbunătăți calitatea relațiilor pe care le avem cu colegii sau cu cei dragi, partenerul, părinții, copiii, prietenii. Vom afla cum să ne apropiem de ei prin CNV pentru că CNV este despre abilitatea de a ne conecta pentru a înțelege ce se întâmplă în interiorul nostru şi al celuilalt, care sunt nevoile fiecărui partener de comunicare, precum şi abilitatea de a găsi soluții să ne împlinim nevoile împreună
– vei afla cum îţi poţi dezvolta abilităţile de a asculta cu empatie
– va contribui la starea ta de calm, zâmbet şi senin, precum şi la dezvoltarea ta personală

„Cred din toată inima că CNV-ul ne ajută la crearea si consolidarea unor relații bazate pe încredere, respect, empatie, colaborare și poate aduce mai multă bucurie şi armonie în viața de familie, la serviciu şi nu numai.”

Lăcrămioara Ocunschi

Workshopul are la bază modelul Comunicării Nonviolente, prezentat și în cartea Comunicarea Nonviolentă- Un limbaj al vieţii, al lui Marshall Rosenberg.

Contribuţia ta

Pentru eforturile şi energia mea de a crea un spațiu de învățare, te invit să contribui cu o sumă ca suport şi considerație:

111 lei /persoană, include:
– suport de curs
– un ghid ce va contribui la dezvoltarea vocabularului de emoții şi nevoi.
– un ghid de ascultare empatică
– ceai, cafea și apă

199 lei /persoană: pe lângă curs vei primi și o sesiune de coaching (de 1 oră în valoare de 222 lei).
Imediat după participarea ta la acest curs, vei primi invitație pentru a stabili data pentru sesiunea de coaching, ce va fi facilitată cu multă bucurie de mine. Sesiunea va avea loc online.

Share with a friend

Împarți și împărtășești multe cu prietenii și colegii: bucurii, tristeți, provocări, nedumeriri, chiar și calorii. De multe ori experiențele comune prin care treci cu ei te apropie și îi transformă în prieteni. De ce nu ați trăi împreună și o experiență de învățare?
Te invit să te înscrii împreună cu un prieten sau coleg și veți beneficia împreună de 10% reducere. 
Ce surpiză crezi că o să ai dacă veniți 3 prieteni?
20% reducere. 

It takes two to tango:
50% reducere pentru un partener

Pentru că dorinţa noastră este să avem relaţii armonioase şi să vorbim “aceeaşi limbă”, facem loc pe ring să dansăm în paşi NVC și cu partenerul sau partenera. Te invit să te înscrii împreună cu partenerul/partenera, iar unul din voi va beneficia de 50% reducere.

Când va fi următorul workshop Comunic cu empatie pentru armonie?  

  • pe 26 februarie 2022  ora 11:00 – 13:00 
  • va avea loc fizic în sala de training
  • Urmărește noutățile despre desfășurarea cursului și în evenimentul de pe Facebook:
    https://www.facebook.com/events/326170642800371/
  • Dacă nu poți participa la data propusă, înscrie-te și te voi anunța când va fi următoarea dată.

Înscrie-te și vei fi contactat pentru comunicarea următoarelor detalii. Chiar dacă data și/sau locul nu se potrivesc acum pentru tine, te invit să te înscrii pentru a te ține la curent cu următorul curs.

Atenție!
1. Acest workshop offline are loc cu prezența fizică și am rugămintea ca pe tot parcursul atelierului să porți mască.
2. Acest workshop este interactiv. Asta înseamnă că vei putea primi răspuns la întrebările şi neclarităţile tale și că vei lucra pe situații din viața ta.

Hai apoi și la Grok Party !

După curs luăm o pauză de o oră pentru prânz. Dacă vrei, poți reveni la evenimentul Grok Party sau Petrecerea Grok ce va loc de la ora 14.00 la 15.30

Petrecerea GROK sau Grok party este un concept de eveniment educativ, unde, indiferent de cunoștințele tale în termeni emoționali, cu ajutorul câtorva jocuri și a celorlalți participanți, vei rămâne cu o stare de relaxare, precum și cu câteva cuvinte bune de adăugat la vocabularul relațiilor de calitate.
Grok este dezvoltat de doi traineri din SUA certificați în Comunicare Nonviolentă, jocul propunând același lucru: de a ne ajuta să ne dezvoltăm abilitățile empatice într-un mod non-formal, prin circa 20 de jocuri posibile folosind 140 de cărți de joc.
Deci… timp de 90 de minute ne jucăm jonglând cu termeni legaţi de emoții și nevoi.
Urmărește noutățile despre desfășurarea evenimenutlui și în evenimentul de pe Facebook https://www.facebook.com/events/267897275464793

Hai să ne bem împreună ceaiul cu empatie şi să lăsăm lumea asta un pic mai bună şi mai empatică!
Te rog dă un share acestui anunț. Îți mulțumesc din inimă
Te aștept cu bucurie și senin. 
Lacramioara Ocunschi

Despre mine :

Ca trainer și facilitator, aş vrea să ştii că lucrez în Comunicare de 20 de ani. Din 2007 sunt si formator/ trainer şi am livrat sesiuni de Relaţionare în vânzări şi afaceri, sesiuni de Comunicare eficientă, precum şi stagii de Psihopedagogie, zeci de sesiuni de educaţie nonformală şi am iniţiat şi o caravană de Educaţie Ecologică.
În 2016 am descoperit Comunicarea Nonviolentă (CNV), iar de atunci o studiez cu pasiune si bucurie
Scopul meu este de a crea împreună o comunitate care să cunoască şi să practice CNV.

Pentru mai multe detalii despre mine, vezi mai jos I am a trainer

Share Button