I am a coach

Aduc cu mine experienţa unui antreprenor care a lucrat cu oameni din multe industrii, antreprenoriat, corporaţii, precum şi din sectorul ONG.

Cu blândeţe şi fermitate, creez spaţiul în care tu să faci călătoria către tine şi cu tine, iar eu îți însoțesc pașii în perioade de tranziție.
Lăcrămioara Ocunschi

Dacă vrei ca persoana ce te însoţeşte în împlinirea visurilor, planurilor sau obiectivelor, să fie înzestrată cu blândeţe şi fermitate, atunci eu sunt o astfel de persoană. Indiferent de situația pe care o ai, voi trata cu blândețe și grijă ceea ce îți dorești, adică fără judecăți și cu fermitate pentru ca tu să păstrezi conectarea cu dorința ta.

Vreau să te asigur de un aspect foarte important: tot ce vom discuta în sesiunea de coaching rămâne confidențial, doar între tine și mine.

Clienții mei
Din ce țări sunt: Cei mai mulți clienți sunt din România, iar din vara lui 2020 mi s-au alăturat clienți din USA, Franța, Italia, Germania, Turcia (majoritatea sunt vorbitori de limba română).
Pentru ce programe optează:
Când am pornit pe drumul coachingului profesionist, mi-am propus să fiu un coach pe relații. Și primii mei clienți au venit cu situații legate de relațiile lor. O dată cu pandemia, preocupările lor s-au îndreptat în zona profesională și astfel pachetele de coaching au mers mai ales în zona de lansare de noi business-uri, noi proiecte, de carieră sau profesie.
Cele mai multe sesiuni de coaching, în care am fost solicitată, au fost cele de carieră și profesie (85% – 90%), precum și pe îmbunătățirea relațiilor. Anul acesta am lansat și un program pentru managementul pierderii (un divorț, un deces, un business sau alte pierderi).

Sesiunea de coaching este despre schimbarea pe care vrei să o faci în viața ta. Poate simți un blocaj sau încătușare, poate simți confuzie sau temere legat de ceea ce dorești să obții. Indiferent de ceea ce îți dorești să împlinești, te invit să arunci o privire la programele de coaching dezvoltate de mine și să nu lași confuzia, temerile sau indeciziile să stea în calea visului, bucuriei și stării tale de bine.

Programe de Coaching

Cum/ unde au loc sesiunile de coaching
Cele mai multe sesiuni au loc online (de obicei pe Zoom),  la telefon sau față în față, în funcție de disponibilitatea coach-ului (adică a mea) și a coachee-ului (adică a clientului) și locului în care ne aflăm (de obicei în București sau o locație agreată în comun).
Poți să arunci o privire aici să vezi cum te pregătești pentru o sesiune de coaching online

Cum te pregătești pentru o sesiune de coaching

Ştiai că … 
Tony (Anthony) Robins, binecunoscutul coach motivațional, autointitulat şi „antrenorul succesului”, trainer financiar personal și autorul cărților pentru dezvoltare personală „Putere nemărginită” și „Descoperă forța din tine”, are 5 (cinci) oameni diferiți pentru coaching pe domenii/ aspecte diferite din viaţa lui? Pe mine m-a pus pe gânduri acest aspect şi mi-a dat încredere.

Cum m-a ajutat şi cum mă ajută pe mine coachingul.
Nu am doar un vis sau doar un obiectiv pe care vreau să îl ating. Astfel că un prim pas pentru mine a fost să evaluez cât sunt de determinată să fac o schimbare pentru a contribui la starea mea de bine.
De unele aspecte din viaţa mea sunt mulţumită şi vreau să mă asigur că le voi menţine.
La alte aspecte am vrut şi vreau să performez mai bine.
În alte aspecte, în care mă simţeam blocată, coachingul a făcut minuni. M-a ajutat să găsesc cărarea în jungla sau tornada gândurilor. Mi-a adus și îmi aduce claritate, entuziasm și conectare cu ce îmi doresc.

Chiar dacă nu știi exact în ce constă o sesiune de coaching sau nu ai participat niciodată la o sesiune de coaching, scrie-mi acum pentru o sesiune gratuită de coaching, completând formularul de mai jos (click pe imagine)

Ce spun clienții

Share Button