Let’s GROW together!

If you can dream it, you can do it!
Walt Disney

Eu cred că niciodată nu ești prea tânăr sau prea bătrân pentru a avea un vis și pentru a ți-l îndeplini. Se spune că dacă ai un vis, ai şi mijloacele şi resursele de a-l pune în practică pentru că aceste resurse sunt chiar în tine. Şi se mai spune că dacă visul nu te sperie puţin, atunci nu e suficient de măreţ. Dar… hai mai bine să nu lași fricile să te oprească în a îl atinge! Când îţi setezi intenţia de a îl atinge, se spune că şi universul complotează pentru a te susţine.

Care sunt paşii pentru a îţi vedea visul cu ochii adică devenit realitate? 

A dream written down with a date becomes a goal.
A goal broken in steps becomes a plan.
A plan packed with actions becomes reality.

Simplu, nu? Setează-ţi intenţia. Scrie-ţi visul pe o foaie, pune-i o dată de atins şi a devenit obiectiv. Scrie care ar fi paşii de urmat şi va deveni plan. Decorează planul cu acţiuni şi va deveni realitate.

Coachingul este despre devenire. Despre transformare. Despre performanţă.  Despre creştere. Te invit să creştem împreună.

Am lansat programul Let’s GROW together! şi te invit să te inscrii aici pentru a stabili impreună cum putem face ca visele şi visurile să devină realitate.

Te invit să te înscrii pentru prima sesiune de coaching gratuită,  completând formularul de mai jos (click pe imagine) şi te voi contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili ce îţi doreşti să împlinești și care este contribuția financiară care să fie convenabilă și pentru tine și pentru mine.  

 

 

 

Share Button