Despre coaching.

If you can dream it, you can do it!
Walt Disney

Eu cred că niciodată nu ești prea tânăr sau prea bătrân pentru a avea un vis și pentru a ți-l îndeplini. Se spune că dacă ai un vis, ai şi mijloacele şi resursele de a-l pune în practică pentru că aceste resurse sunt chiar în tine. Şi se mai spune că dacă visul nu te sperie puţin, atunci nu e suficient de măreţ. Dar… hai mai bine să nu lași fricile să te oprească în a îl atinge! Când îţi setezi intenţia de a îl atinge, se spune că şi universul complotează pentru a te susţine.

Care sunt paşii pentru a îţi vedea visul cu ochii adică devenit realitate? 

A dream written down with a date becomes a goal.
A goal broken in steps becomes a plan.
A plan packed with actions becomes reality.

Simplu, nu? Setează-ţi intenţia. Scrie-ţi visul pe o foaie, pune-i o dată de atins şi a devenit obiectiv. Scrie care ar fi paşii de urmat şi va deveni plan. Decorează planul cu acţiuni şi va deveni realitate.

Coachingul este despre devenire. Despre transformare. Despre performanţă.  Despre creştere. Te invit să creştem împreună.

Sesiunea de coaching este despre schimbarea pe care vrei să o faci în viața ta. Poate simți un blocaj sau încătușare, poate simți confuzie sau temere legat de ceea ce dorești să obții. Indiferent de ceea ce îți dorești să împlinești, te invit să arunci o privire la programele de coaching dezvoltate de mine și să nu lași confuzia, temerile sau indeciziile să stea în calea visului, bucuriei și stării tale de bine.

Am lansat programul Let’s GROW together! şi te invit să te inscrii aici pentru a stabili impreună cum putem face ca visele şi visurile să devină realitate.

Înscrie-te la o sesiune gratuită de coaching

Chiar dacă nu știi exact în ce constă o sesiune de coaching sau nu ai participat niciodată la o sesiune de coaching, scrie-mi acum pentru o sesiune gratuită de coaching, completând formularul de mai jos (click pe imagine) . Te voi contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili ce îţi doreşti să împlinești și cum pot eu s[ te servesc în călătoria ta. Sesiunea va avea loc online

Formular înscriere sesiune coaching

Te invit să vedem împreună care sunt aspectele vieții tale în care vrei să faci o schimbare sau îmbunătățire.

Hai cu mine în Social Media pentru noutăți & inspirație

Te invit să îmi urmărești evenimentele, cursurile, noutățile și recomandările pe profilul de Instagram: https://www.instagram.com/lacra.ocunschi/ și pe Facebook Lăcrămioara Ocunschi, trainer & coach.
Sper să găsești inspirație, motivație și chiar energia de a te muta din visare în planificare.

Îți mulțumesc că ești aici. Cum pot să te sprijin?

Share Button