Petrecere Grok pentru părinți și copii

Probabil că toţi dragonii din viaţa noastră sunt prinţese care vor doar să ne vadă acţionând, măcar o dată, cu frumuseţe şi curaj. Probabil că tot ce ne sperie, este în esenţă, ceva fără ajutor care vrea iubirea noastră” spunea Rainer Maria Rilke.

Acesta este mottoul sub care a fost fondată Școala de dresat dragoni, locul unde învățăm să ne identificăm și exprimăm emoțiile și nevoile.

Petrecerea GROK pentru părinți și copii, organizată de @Scoala de dresat dragoni, poate dezvolta inteligența socială și inteligența emoțională și dă ocazia să ne exersăm ascultarea empatică.

Relația cu copiii este una dintre cele mai importante din viața ta. Cauți o modalitate care să contribuie la îmbogățirea relației voastre și să aducă apropiere între voi? Să fie ceva distractiv și interactiv ca la o seară de board games, dar și ceva de învățat? Să coste cât o ieșire la cinema?

Petrecerea GROK organizată de @Școala de dresat dragoni poate fi o astfel de modalitate!

La Grok party ne jucăm jonglând cu emoții, nevoi și strategii, indiferent de cunoștințele în termeni emoționali, cu ajutorul câtorva jocuri și implicarea celorlalți participanți. Astfel, la eveniment o să ne împărțim în grupe și vom juca împreună, printre altele Mimă, Poker Empatic, Celebrare. Majoritatea jocurilor GROK implică să “ghicești empatic” starea celor de lângă tine și … se râde mult.

Activitatea este facilitată de Lăcrămioara Ocunschi, mamă, trainer și coach certificat, facilitator a sute de activități pentru copii și adulți și fondator la Școala de dresat dragoni.

Grupul va avea 5 cupluri părinte & copil și se oferă la licitație 5 vouchere acordate persoanelor cu cele mai mari 5 sume licitate. Activitatea durează 90 de minute și are loc fizic în București (str. Precupeții vechi nr 67) în a doua duminică a lunii. Vârsta recomandată pentru copii: 6 – 12 ani.

Preț de pornire licitație 45 lei

Vă invit să urmăriți pe Facebook pe @Lacramioara Ocunschi, trainer & coach și @Scoala de dresat dragoni și să licitați cu încredere.

Grok party pentru părinți și copii
Share Button