Programe de Coaching

Coaching este un termen împrumutat din sport şi înseamnă antrenament.
Pentru mine este o călătorie. O călătorie între prezent şi viitor. O călătorie între ceea ce îţi doreşti acum şi momentul în care atingi ceea ce îţi doreşti. O călătorie în care  sufletul şi mintea ta sunt antrenate pentru a accesa resursele din tine. Este o călătorie în care eu te însoţesc, dar tu vei fi mereu expertul din viaţa ta.

Cu blândeţe şi fermitate, pot să creez spaţiul în care tu să faci călătoria către tine şi cu tine. 

Te invit să vii la sesiunea de coaching cu inima deschisă și cu un vis sau o dorință pe care vrei să o împlinești. Sau o stare pe care vrei să o schimbi. Să fie ceva care să aducă o schimbare în viața ta.
O schimbare pe care ți-o dorești. Fie că este legat de profesie, de businessul tău, de viața de familie, de viața personală, de hobby-uri. Fie că este ceva ce te copleșește. Poate e ceva ce simți că nu pornește o dată, este blocat sau este ceva ce nu mai merge, s-a împotmolit. Sau poate este ceva ce merge, îți aduce satisfacție și ai vrea să menții.

Sesiunea de coaching nu este consiliere, ci este un proces de conștientizare și responsabilizare. Vom explora împreună situația, vom vedea resursele și opțiunile, iar tu vei pleca cu claritatea primului pas.
Deci ….

… tu ce îți dorești să împlinești? Care este schimbarea pe care vrei să o faci în viața ta?
Armonie? Mai mult timp? Performanță? Un nou început? Să te pregătești de un examen? Să lansezi un nou program? Să treci mai ușor printr-o perioadă dificilă?

Vreau să te asigur de două aspecte foarte importante:
1. tot ce vom discuta în sesiunea de coaching rămâne confidențial, doar între tine și mine.
2. indiferent de situația pe care o ai, voi trata cu blândețe și grijă ceea ce îți dorești, adică fără judecăți și cu fermitate pentru ca tu să păstrezi conectarea cu dorința ta.

Ştiai că … 
Tony (Anthony) Robins, binecunoscutul antrenor motivațional, autointitulat şi „antrenorul succesului”, trainer financiar personal și autorul cărților pentru dezvoltare personală „Putere nemărginită” și „Descoperă forța din tine”, are 5 coach-i pentru domenii/ aspecte diferite din viaţa lui? Pe mine m-a pus pe gânduri acest aspect şi mi-a dat încredere.

Mai multe detalii despre programele de coaching dezvoltate de mine:

Te invit să te înscrii pentru prima sesiune de coaching,  completând formularul de mai jos (click pe imagine) şi te voi contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili ce îţi doreşti să împlinești și care este contribuția financiară convenabilă și pentru tine și pentru mine. 

Cum/ unde au loc sesiunile de coaching
Cele mai multe sesiuni au loc online (de obicei pe Zoom),  la telefon sau față în față, în funcție de disponibilitatea coach-ului (adică a mea) și a coachee-ului (adică a clientului) și locului în care ne aflăm (de obicei în București sau o locație agreată în comun).
Poți să arunci o privire aici să vezi cum te pregătești pentru o sesiune de coaching online

Cum te pregătești pentru o sesiune de coaching

Share Button