Programe de Coaching

Cu blândeţe şi fermitate, creez spaţiul în care tu să faci călătoria către tine şi cu tine. 

Înainte de a citi mai departe, dacă nu știi ce este coachingul, te invit să citești ce am scris despre coaching aici: https://www.lacramioaraocunschi.ro/lets-grow-together/

Te invit să vii la sesiunea de coaching cu inima deschisă și cu un vis sau o dorință pe care vrei să o împlinești. Sau o stare pe care vrei să o schimbi. Să fie ceva care să aducă o schimbare în viața ta.
O schimbare pe care ți-o dorești. Fie că este legat de profesie, de businessul tău, de viața de familie, de viața personală, de hobby-uri. Fie că este ceva ce te copleșește. Poate e ceva ce simți că nu pornește o dată, este blocat sau este ceva ce nu mai merge, s-a împotmolit. Sau poate este ceva ce merge, îți aduce satisfacție și ai vrea să menții.

Sesiunea de coaching nu este consiliere, ci este un proces de conștientizare și responsabilizare. Vom explora împreună situația, vom vedea resursele și opțiunile, iar tu vei pleca cu claritatea primului pas.
Deci ….

… tu ce îți dorești să împlinești? Care este schimbarea pe care vrei să o faci în viața ta?
Armonie? Mai mult timp? Performanță? Un nou început? Să te pregătești de un examen? Să lansezi un nou program? Să treci mai ușor printr-o perioadă dificilă?

Vreau să te asigur de două aspecte foarte importante:
1. tot ce vom discuta în sesiunea de coaching rămâne confidențial, doar între tine și mine.
2. indiferent de situația pe care o ai, voi trata cu blândețe și grijă ceea ce îți dorești, adică fără judecăți și cu fermitate pentru ca tu să păstrezi conectarea cu dorința ta.

Ştiai că … 
Tony (Anthony) Robins, binecunoscutul antrenor motivațional, autointitulat şi „antrenorul succesului”, trainer financiar personal și autorul cărților pentru dezvoltare personală „Putere nemărginită” și „Descoperă forța din tine”, are 5 coach-i pentru domenii/ aspecte diferite din viaţa lui? Pe mine m-a pus pe gânduri acest aspect şi mi-a dat încredere că oricine (adică și eu și alt coach, chiar și formatorul de coach-i, orice om indiferent de statutul, profesia sau permormanța în ceea ce face) poate beneficia de serviciile și însoțirea unui coach.

Așadar, iată programele și pachetele de coaching dezvoltate de mine:

Dacă îți dorești să afli mai multe despre mine în calitate de coach, te invit să citești acest articol https://www.lacramioaraocunschi.ro/i-am-a-coach/

Înscrie-te la o sesiune gratuită de coaching

Te invit să te înscrii aici pentru a stabili împreună cum putem face ca visurile să devină realitate. Te invit, deci, să creştem împreună.

Chiar dacă nu știi exact în ce constă o sesiune de coaching sau nu ai participat niciodată la o sesiune de coaching, scrie-mi acum pentru o sesiune gratuită de coaching, completând formularul de mai jos (click pe imagine) . Te voi contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili ce îţi doreşti să împlinești și cum pot eu să te servesc în călătoria ta. Sesiunea va avea loc online

Formular înscriere sesiune coaching

Te invit să vedem împreună care sunt aspectele vieții tale în care vrei să faci o schimbare sau îmbunătățire.

Cum/ unde au loc sesiunile de coaching
Cele mai multe sesiuni au loc online (de obicei pe Zoom),  la telefon sau față în față, în funcție de disponibilitatea coach-ului (adică a mea) și a coachee-ului (adică a clientului) și locului în care ne aflăm (de obicei în București sau o locație agreată în comun).
Poți să arunci o privire aici să vezi cum te pregătești pentru o sesiune de coaching online

Hai cu mine în Social Media pentru noutăți & inspirație!

Te invit să îmi urmărești evenimentele, cursurile, noutățile și recomandările pe profilul de Instagramhttps://www.instagram.com/lacra.ocunschi/ și pe Facebook Lăcrămioara Ocunschi, trainer & coach.
Sper să găsești inspirație, motivație și chiar energia de a te muta din visare în planificare.

Îți mulțumesc că ești aici. Deci … cum pot să te sprijin?

Share Button