Rezoluții și intenții. Și obiective!

Ce înseamnă pentru tine o viață fericită?
Pentru mine, o viață fericită înseamnă să renunț la a mă gândi “cum trebuie” să fie viața mea, să am grijă la gândurile și așteptările mele și să încep să îmi construiesc și trăiesc viața cu intenție, în mod conștient.

Pentru că … la urma urmei, fiecare-i responsabil pentru propria fericire, pentru propria viață trăită în armonie conform propriilor valori.

Vreau să îți mai pun o întrebare: cum stai tu cu rezoluțiile pe anul acesta? Funcționează sau nu? S-au îndeplinit sau ești pe drum? Nu e nimic rău în a îți seta rezoluții într-un moment important din viața ta. Dar e posibil ca ele să nu funcționeze. Te invit la un workshop interactiv online, să vezi ce este în spatele rezoluțiilor tale, să te conectezi la intențiile tale și să îți construiești viața în mod conștient. Pentru că … la urma urmei, fiecare-i responsabil să viseze la viața pe care și-o dorește, în armonie cu propriile valori, nevoi, vise și visuri. Și să și înceapă să o construiască!

Well, nu! Nu pot să ghicesc în globul de cristal cum va fi viitorul tău, al meu sau al altcuiva. Deși, uneori, taaaare mult mi-aș dori să știu cum vor evolua anumite lucruri.
Dar ce pot să fac este să visez la viața pe care mi-o doresc și să îmi setez intenții care să îmi sprijine călătoria și să mă ghideze.

Așadar te invit să ne întâlnim să evaluăm cum stai cu rezoluțiile, să visăm cu ochii deschiși în cadrul workshopului Rezoluții și Intenții. Indiferent câte luni au trecut deja de la începutul anului, te invit să vezi cum ești cu rezoluțiile tale. Poate că nici nu ai (mai) avut timp să te gândești la ele. Sau poate ai rezoluții noi. Niciodată nu e prea târziu să îți iei timp pentru tine, mai exact trei ore pentru tine.
Trei ore intense doar pentru noi, trei ore de conectare, visare, planificare … și activare, în care aduc principii din Comunicarea Nonviolentă, tehnici de comunicare empatică și coaching pentru ca tu să îți transformi rezoluțiile în intenții și obiective. Pentru a îți trăi viața în armonie și împlinire.
Workshopul este în proporție 30% teorie și 70% practică.

De ce să participi:

⭐Înțelegi care este diferența între intenții, obiective și rezoluții
⭐Afli care este puterea empatiei în a-ți crea viața pe care ți-o dorești, te conectezi cu tine pentru a vedea ce te împiedică și ce îți dă aripi să zbori
⭐Știi să asculți ce îți zice inima sau ce îți zice mintea.
⭐Înveți cum să îți setezi intențiile și obiectivele
⭐Scrii pașii pentru a îți crea „podul tău către viitor”
⭐Pleci cu inspirație, motivație și chiar răspunsuri legate de misiunea și scopul tău
⭐Totul într-un spațiu de siguranță, cu blândețe și fermitate.

Acest workshop este pentru tine, dacă:

👉Vrei să te reconectezi cu tine și cu misiunea sau viziunea ta
👉Vrei să clarifici și să redefinești obiectivele și intențiile tale
👉Vrei ca în această toamnă să îți dai un restart și să ai un nou început care să îți aducă adundență în toate aspectele importante din viața ta.
💝Vrei să îți faci un cadou care să contribuie la creșterea ta și la o viață în armonie cu valorile și visurile tale

Când? Unde? Cât costă?

Data: 07 octombrie 2021 ora 18:30 – 21:30
Locația: Online, pe Zoom
event Facebook https://www.facebook.com/events/3225378874352616

150 lei

  • accesul live într-un cadru organizat
  • caiet de curs

250 lei

  • pachetul START
  • 1 sesiune de coaching 1:1 de 60 minute în valoare de 250 de lei. Deci practic vei primi gratuit pachetul START

400 lei

  • pachetul STAR x 2 – adică vei achiziționa încă un pachet pentru o prietenă sau o persoană cu posibilități reduse

Dacă ai ratat un workshop, poți să te înscrii și te anunț când va fi următorul. Pentru data exactă vezi aici următorul eveniment: https://www.facebook.com/LacramioaraOcunschi/events

„Tu ești CEO-ul sau Directorul general din viața ta” spun la sfârșitul workshopului și mulți participanți râd amuzați.

Știi cum se spune despre șef, adică persoana care e cu decizia: este persoana care „taie și spânzură”. Știai că a decide vine din latină și înseamnă a tăia sau a ucide?
Well, e important să luăm decizii care ne susțin și să renunțăm la ce nu ne mai servește.

Ce au spus participanții la sfârșitul ediției trecute:


Îmi simt inima galopând. Abia aștept să trec la acțiune
Bogdan, 45 ani
Participând vei primi claritate, motivație și idei pentru a acționa mai departe.”
Cris, 35 ani
Participați e cu încredere! Pe mine m-a pus foarte mult pe gânduri la unele aspecte ale vietii mele, si modului meu de gandire. M-a ajutat să-mi conturez mai bine intențiile și obiectivele.”
Simona, 28 ani

Concret …. poți să îți găsești răspunsul și inspirația pentru întrebări importante, cum ar fi:
Cum îți găsești menirea? Cu lupa sau cu busola? Înspre ce indică busola ta interioară: spre inimă sau spre minte? Ce înseamnă pentru tine succesul?
Cum îți stabilești intențiile și obiectivele? Si pentru împlinire, ce drum apuci?
De ce combustibil ai nevoie pentru a te propulsa până acolo?
Hai la workshop să îți găsești răspunsurile !

Despre mine

Sunt Lăcrămioara Ocunschi, specialist în comunicare, speaker, trainer și coach, iar despre workshopul Rezoluții și Intenții pot să spun cu sinceritate că este cel mai bun workshop al meu pentru a îți crea o viață fericită.
Am pornit de la un scurt workshop despre găsirea scopului: #FindingMyMeeaning, pe care l-am facilitat pentru un grup închis. La câteva zile după workshop, am tot primit feedback despre impactul și activarea din participanți. Totul a culminat de Ziua lui Eminescu, când am primit mesajul “Menirea vieţii tale e să te cauţi pe tine însuţi“, însoțit de rugămintea de a relua workshopul și cu recomnadarea de aprofundare. Așa că prima ediție a avut loc la sfârșitul lui ianuarie, iar participanții au plecat foarte conectați cu propria motivație și cu claritate legat de rezoluții și intențiile din viața lor.
(e3980d)

Nu ești niciodată prea bătrân pentru a-ți stabili un alt obiectiv sau pentru a visa un vis nou
C. S. Lewis

You are never too old to set another goal or to dream a new dream

Înscrieri https://forms.gle/PHcTUKT92849n6E47

Share Button