Rezoluții și intenții. Și obiective!

Ce înseamnă pentru tine o viață fericită?
Pentru mine, o viață fericită înseamnă să renunț la a mă gândi “cum trebuie” să fie viața mea, să am grijă la gândurile și așteptările mele și să încep să îmi construiesc și trăiesc viața cu intenție, în mod conștient.

Pentru că … la urma urmei, fiecare-i responsabil pentru propria fericire, pentru propria viață trăită în armonie conform propriilor valori.

Vreau să îți pun o întrebare: cum stai tu cu rezoluțiile pe anul acesta? Funcționează sau nu? S-au îndeplinit sau ești pe drum? Nu e nimic rău în a îți seta rezoluții într-un moment important din viața ta. Dar e posibil ca ele să nu funcționeze. Te invit la un workshop interactiv online, să vezi ce este în spatele rezoluțiilor tale, să te conectezi la intențiile tale și să îți construiești viața în mod conștient. Pentru că … la urma urmei, fiecare-i responsabil să viseze la viața pe care și-o dorește, în armonie cu propriile valori, nevoi, vise și visuri. Și să și înceapă să o construiască!

Well, nu! Nu pot să îți ghicesc în globul de cristal cum va fi viitorul tău, al meu sau al altcuiva. Deși, uneori, taaaare mult mi-aș dori să știu cum vor evolua anumite lucruri.
Dar ce pot să fac este să visez la viața pe care mi-o doresc și să îmi setez intenții care să îmi sprijine călătoria și să mă ghideze.

Așadar te invit să ne întâlnim să evaluăm cum stai cu rezoluțiile, să visăm cu ochii deschiși în cadrul workshopului Rezoluții și Intenții. Indiferent câte luni au trecut deja de la începutul anului, te invit să vezi cum ești cu rezoluțiile tale. Poate că nici nu ai (mai) avut timp să te gândești la ele. Niciodată nu e prea târziu să îți iei timp pentru tine, mai exact trei ore pentru tine.
Trei ore intense doar pentru noi, trei ore de conectare, visare, planificare … și activare, în care aduc principii din Comunicarea Nonviolentă, tehnici de comunicare empatică și coaching pentru ca tu să îți transformi rezoluțiile în intenții și obiective. Pentru a îți trăi viața în armonie și împlinire.
Workshopul este în proporție 30% teorie și 70% practică.

Înscrieri în formular: https://forms.gle/PHcTUKT92849n6E47

De ce să participi:
– Îți clarifici care este diferența între intenții, obiective și rezoluții
– Găsești inspirație și chiar răspunsuri legate de misiunea și scopul tău
– Descoperi care este puterea empatiei în a-ți crea viața pe care ți-o dorești
– Te conectezi cu tine pentru a găsi răspunsurile importante pentru tine, văzând ce te împiedică și ce îți dă aripi să zbori sau îți dă combustibil să mergi mai departe
– Ai mai multă claritate dacă să asculți ce îți zice inima sau ce îți zice mintea.
– Treci la planificare și la stabilirea pașilor.
– Totul într-un spațiu de siguranță, cu blândețe și fermitate.

Când? Unde? Cât costă?
Data: 24 aprilie 2021 ora 10.00 – 13.00 (https://www.facebook.com/events/951998482275216)
Acesta este un workshop care se repetă, planificat a avea loc la sfârșitul fiecărei luni. Pentru data exactă vezi aici următorul eveniment: https://www.facebook.com/LacramioaraOcunschi/events
Locația: Online, pe Zoom
Contribuția financiară: Doar 150 lei.
Reduceri:
– 100 lei dacă vii împreună cu încă o persoană (prieten/ă sau coleg/ă), adică atât tu, cât și ea veți plăti 100 lei/persoană.
– 100 lei pentru Early bird (înscrieri timpurii) dacă te înscrii și plătești cu o săptămână mai devreme
Bonus:
La sfârșitul workshopului, vei primi un cadou din partea mea: o sesiune de coaching individuală, în valoare de 200 lei.

Înscrieri în formular
https://forms.gle/PHcTUKT92849n6E47

La sfârșitul workshopului mulți participanți râd când le spun
“Tu ești CEO-ul sau Directorul general din viața ta”. Adică, știi cum se spune despre șef, adică persoana care e cu decizia: persoana care “taie și spânzură”.
Știai că a decide vine din latină și înseamnă a tăia sau a ucide?
Well, e important să luăm decizii care ne susțin și să renunțăm la ce nu ne mai servește.

Ce au spus participanții la sfârșitul ediției trecute:
Îmi simt inima galopând. Abia aștept să trec la acțiune
Bogdan, 45 ani
Participând vei primi claritate, motivație și idei pentru a acționa mai departe.”
Cris, 35 ani
Participați e cu încredere! Pe mine m-a pus foarte mult pe gânduri la unele aspecte ale vietii mele, si modului meu de gandire. M-a ajutat să-mi conturez mai bine intențiile și obiectivele.”
Simona, 28 ani

Poți să îți găsești răspunsul și inspirația pentru întrebări împortante, cum ar fi:
Cum îți găsești menirea? Cu lupa sau cu busola? Înspre ce îndică busola ta interioară: spre inimă sau spre minte?
Ce înseamnă pentru tine succesul?
Cum îți stabilești intențiile și obiectivele? Si pentru împlinire, ce drum apuci?
De ce combustibil ai nevoie pentru a te propulsa până acolo?
Hai la workshop să îți găsești răspunsurile !

Înscrieri în formular: https://forms.gle/PHcTUKT92849n6E47

Despre mine
Sunt Lăcrămioara Ocunschi, specialist în comunicare, speaker, trainer și coach, iar despre workshopul Rezoluții și Intenții pot să spun cu sinceritate că este cel mai bun workshop al meu pentru a îți crea o viață fericită.
Am pornit de la un scurt workshop despre găsirea scopului: #FindingMyMeeaning, pe care l-am facilitat pentru un grup închis. La câteva zile după workshop, am tot primit feedback despre impactul și activarea din participanți. Totul a culminat de Ziua lui Eminescu, când am primit mesajul “Menirea vieţii tale e să te cauţi pe tine însuţi“, însoțit de rugămintea de a relua workshopul și cu recomnadarea de aprofundare. Așa că prima ediție a avut loc la sfârșitul lui ianuarie, iar participanții au plecat foarte conectați cu propria motivație și cu claritate legat de rezoluții și intențiile din viața lor.
(e3980d)

Share Button