Creierul meu și inima mea au divorțat – John Roedel

Creierul meu șiinima mea au divorțat.Acum un deceniu Trec peste cine a fost de vinași cât de vraișteam devenit eu. În cele din urmă,nu puteau fiîn aceeași cameraîmpreună. Acum capul… Read more »

Share Button

Preluarea emoțiilor celorlalți

O emisiune în care am vorbit despre emoțiile noastre și despre cum îi atingem pe alții cu starea noastră emoțională sau cum ne simțim noi atinși de emoțiile altora și… Read more »

Share Button

Despre repararea jignirilor

În viața noastră sunt momente în care ne supărăm și folosim uneori cuvinte care rănesc. Cum reparăm relația după jigniri?

Share Button

Au femeile nevoie de mai multă iubire?

Au femeile nevoie de mai multă iubire? este întrebarea la care am răspuns de 8 martie în cadrul emisiunii Provocările vieții.

Share Button

Despre luarea lucrurilor prea personal

Cum primim anumite mesaje, cum ne raportăm la oamenii de lângă noi, cum ne atinge ceea ce ni se spune? Despre unii dintre noi se spune că suntem prea sensibili,… Read more »

Share Button

Rezoluții de Anul Nou

Despre rezoluțiile de Anul Nou am vorbit chiar …la început de an nou din nou în cadrul emisiuni Provocările Vieții.

Share Button

Relațiile pansament

Li se mai spune rebound relationship, iar în română sunt cunoscute ca „relații pansament”. Tu știi ce sunt relațiile pansament ? Subiectul relațiilor pansament mă atrage foarte mult. Pregătesc un… Read more »

Share Button

Singur poți fi împlinit?

Poți să fii singur, satisfăcut, împlinit, deși ești singur? O discuție liberă cu Adina Tomoiagă în emisiunea Provocările Vieții la Speranța Tv. Am discutat despre stilurile de atașament , despre… Read more »

Share Button

Ziua Constientizarii Doliului

Pe 30 august se marchează Ziua de Conștientizare a Doliului

Share Button
Pe plaja plină de cioturi de la Sulina

Cine suntem noi acum? Un ciot?

Despre când familia nu (mai) înseamnă doi adulți la un loc. Familia monoparentală „Cine suntem noi acum? Un ciot?” Aceasta era una din întrebările pe care mi-o tot puneam adesea… Read more »

Share Button