Ziua Constientizarii Doliului

Pe 30 august se marchează Ziua de Conștientizare a Doliului

Share Button
Pe plaja plină de cioturi de la Sulina

Cine suntem noi acum? Un ciot?

Despre când familia nu (mai) înseamnă doi adulți la un loc. Familia monoparentală „Cine suntem noi acum? Un ciot?” Aceasta era una din întrebările pe care mi-o tot puneam adesea… Read more »

Share Button

Self love club

„Trebuie să porți aparatul ca să îți îndrepți dinții, altfel toți pretendenții vor râde de tine” îmi spunea taică-meu, când mă plângeam că mă enervează aparatul dentar pentru că mă… Read more »

Share Button

Aripile

Aripile de Virgil Carianopol Nu-mi pune aripi! -am strigatspre îngerul ce mă țineacând îmi vâra aripi cu silași-n umeri mi le îndesa. Nu vreau! Dar el, cu o răbdarepe care numai… Read more »

Share Button

Rezoluții pentru înflorirea ta

Îți vine să crezi că au trecut deja 3 luni din acest an? Care este starea ta în acest moment? Contextul actual – pandemie, război și multă incertitudine – ți-a… Read more »

Share Button

Tartă cu lapte condensat și limes

Tarta care a făcut senzație pe Instagram și Youtube

Share Button

Între dor și viitor – o călătorie de vindecare a inimii îndoliate

Pierderea partenerului sau a partenerei de viață poate aduce, pe lângă durerea despărțirii ireversibile, și multă confuzie, întrebări și situații incerte ce pot provoca un stres mare, afectând starea lor… Read more »

Share Button

Rezoluții pentru un an înfloritor

Hai la primul eveniment de dezvoltare personală și autocunoaștere în care punem florile și energia lor în acțiune pentru a ne susține rezoluțiile! Cum stai cu intențiile rezoluțiile și obiectivele… Read more »

Share Button

Black Friday cu ecou

Aici Black Friday este cu ecou: strigarea promoției se face pe 12 noiembrie la ora 07:00 și se aude până pe 13 noiembrie ora 23:59 Trei oferte te strigă azi…. Read more »

Share Button

Te ascult – Ziua ascultării empatice

Joi, 21 octombrie, aşezăm scaunele virtuale pentru a ne pregăti …. de ascultat empatic.  Pe 21 octombrie se celebrează Ziua Ascultării Empatice, o inițiativă din 2016 a World Day of… Read more »

Share Button