Felicitări cu recunoștință

      Niciun comentariu la Felicitări cu recunoștință

Măi, Lăcră, în fiecare zi te uiți în cutia de scrisori, dar în afară de factura de curent, nu primești nimic, decât uneori câte un flyer, m-am surprins vorbind cu mine zilele trecute, când aruncam în cutia de maculatură un flyer cu reclamă la servicii mortuare  …. Mi-am dat seama că în fiecare zi, mă uit în cutia poștală, așteptând scrisori și vești. Nu stau demult aici, așa că sunt slabe șanse să primesc ceva în cutia poștală în afară de factura la curent, pentru că și facturile îmi vin pe email.

Tu cât de des te uiți la cutia poștală? Aștepți ceva anume?

Gândindu-mă la bucuria pe care o aveam când scriam scrisori și la bucuria pe care o am câ nd primesc scrisori și felicitări, mi-a venit ideea să pregătesc o felicitare cu ajutorul căreia să îmi exprim recunoștința și bucuria pentru oamenii din viața mea.

Fiind atât de încântată de rezultat, m-am gândit să împărtășesc cu voi această bucurie. Are două variante în lb. română și una în lb. engleză și arată așa:

Puteți să o comandați de aici  și vine însoțită de un ghid de exprimare a recunoștinței sau chiar cu o invitație la cursul Thankful & Grateful, astfel:

  • 15 lei – Felicitarea cu ghid de exprimare a recunoștinței. Ghidul te va însoți în exprimarea recunoștinței atunci când vei dori să scrii felicitarea. După completarea felicitării, poți alege să păstrezi ghidul sau să îl dăruiești mai departe.
  • 100 lei – Felicitarea cu ghid de exprimare a recunoștinței PLUS o invitație la cursul Thankful & Grateful. Ghidul te va însoți în exprimarea recunoștinței atunci când vei dori să scrii felicitarea. După completarea felicitării, poți alege să păstrezi ghidul sau să îl dăruiești mai departe.  De asemenea, poți păstra sau dărui invitația la curs.

Pentru cei din București, livrarea se face personal, dar pot fi livrate în orice colț al României.

Ce părere aveți? Așa-i că o puteți trimite în orice moment în care vă gândiți cu recunoștință la cineva? Eu vă invit la un exercițiu de exprimare a recunoștinței.

Puteți să o comandați în orice perioadă a anului de aici: https://goo.gl/forms/lhpGoaFjy8SrnXg73
(În perioada 24 dec. 2018 – 4 ianuarie 2019 nu se fac livrări)

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *