Cadouri din inimă

      Niciun comentariu la Cadouri din inimă

Vrei să faci un cadou de Sărbători prin care să îți exprimi recunoștința față de o persoană importantă din viața ta ? Cum ar să faci un cadou de dezvoltare personală care să contribuie la îmbunătățirea comunicării și conectării cu cei dragi? Sau poate vrei să îți faci chiar ție un cadou. Am două propuneri. 

  1. Felicitarea Thankful & Grateful

Felicitare Thankful & Grateful

Felicitare Thankful & Grateful

Felicitarea, în format A5, are
– două variante în lb. română și
– o variantă în lb. engleză.

Puteți să o comandați de aici  și vine însoțită de un ghid de exprimare a recunoștinței sau chiar cu o invitație la cursul Thankful & Grateful, astfel:

  • 15 lei – Felicitarea cu ghid de exprimare a recunoștinței. Ghidul te va însoți în exprimarea recunoștinței atunci când vei dori să scrii felicitarea. După completarea felicitării, poți alege să păstrezi ghidul sau să îl dăruiești mai departe.
  • 100 lei – Felicitarea cu ghid de exprimare a recunoștinței + o invitație la cursul Thankful & Grateful. Ghidul te va însoți în exprimarea recunoștinței atunci când vei dori să scrii felicitarea. După completarea felicitării, poți alege să păstrezi ghidul sau să îl dăruiești mai departe.  De asemenea, poți păstra sau dărui invitația la curs.
    Cel ce o va primi, va putea alege una din datele la care se va ține workshopul de pe site www..  Invitația este la un atelier de comunicare prin care descoperim cum putem să ne îmbunătățim comunicarea cu oamenii importanți din viața noastră și să ne manifestăm recunoștința pentru contribuția la starea noastră bună.
    Un atelier ce prezintă elementele Comunicării Nonviolente și care se încheie cu o sesiune de exprimare a recunoștinței și a importanței recunoștinței in viața noastră. Trainingul combină metode de educaţie nonformală pentru o experienţă memorabilă. Mai multe detalii aici

Pentru cei din București, livrarea se face personal, dar pot fi livrate în orice colț al României.
Se poate comanda prin acest formular: https://goo.gl/forms/wq0YebB795KcwjDh2

2. Empathy Gift Box – 1 000 lei

Empathy Gift Box este un pachet cadou ce are inclus:
– participarea la 13 întâlniri ale Grupului de studiu pentru Comunicare Nonviolentă
– Cartea Comunicarea Nonviolentă. Un limbaj al vietii – de Marshall Rosenberg
– 13 cartoane despre empatie
– un biblioraft special pentru exercițiile și recenziile grupului.

Prețul participării la grupul de studiu este de 1 300 lei. Până pe 23 decembrie 2018, prețul este de 1 000 lei, având gratuite 3 sedințe din cele 13. Puteți comanda această cutie aici: https://goo.gl/forms/906TM28if7Pqr9JO2

Grupul își începe călătoria în luna ianuarie și va avea 13 întâlniri. Vezi aici programul întâlnirilor

Mai multe detalii despre grup

Despre grupul de studiu pentru Comunicare Nonviolentă

 

 

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *