Grup Studiu Comunicare Nonviolentă

Grup de studiu Comunicare Nonviolentă

Grup de studiu Comunicare Nonviolentă

Te preocupă cum să îţi îmbunătăţeşti comunicarea şi conectarea cu oamenii importanţi din viaţa ta? Cu colegii sau cu cei dragi, partenerul, părinții, copiii, prietenii?

Te invit cu drag să descoperim împreună Comunicarea Nonviolentă în cadrul unui grup de studiu.

 • Este un grup care va studia modelul Comunicării Nonviolente al lui Marshall Rosenberg, ghidându-ne după cartea lui “Comunicarea Nonviolentă – Un Limbaj Al Vietii”.
 • Grupul de studiu se va desfăsura pe parcursul a 14 săptămâni, existând 2 posibilităţi:
  – săptămânal: 14 întâlniri de 120 – 150 minute – studierea unui capitol
  – la 2 săptămâni: 8 întâlniri de 180 – 210 minute – studierea a două capitole
 • Prima întâlnire a grupului vă va clarifica ce este Comunicarea Nonviolentă şi ce înseamnă un grup de studiu. Dacă la momentul înscrierii nu v-aţi decis la ce grup doriţi să participaţi, o veţi putea face după prima întâlnire.
 • Grupul va citi capitol cu capitol cartea lui Marshall, va face exerciţii practice şi va trăi împreună empatia timp 14 săptămâni
 • Vom avea teme pentru acasă după fiecare întâlnire, teme ce vor fi material/subiect de discuţie şi exerciţiu în următoarea sesiune. Pentru a ne pregăti pentru următoarea sesiune, vom avea nevoie de aproximativ o oră în fiecare săptămână.
 • Vom dobândi o înțelegere clară cu privire la elementele de bază ale Comunicării Nonviolente (CNV), focusul sesiunilor fiind de a exersa bazele şi conceptele cheie ale comunicării pentru a ne dezvolta o fluenţă în …. “Limbajul Vieţii”
 • Va exista un grup de suport pe Facebook
 • Vom descoperi  4 paşi ai unui proces de comunicare care, înțeles şi practicat, ne poate îmbunătăți calitatea relațiilor pe care le avem cu colegii sau cu cei dragi, partenerul, părinții, copiii, prietenii. Vom afla cum să ne apropiem de ei prin CNV pentru că CNV este despre abilitatea de a ne conecta pentru a înțelege ce se întâmplă în interiorul nostru şi al celuilalt, care sunt nevoile fiecărui partener de comunicare, precum şi abilitatea de a găsi soluții să ne împlinim nevoile împreună.


     Contribuţie

 • Pentru că pun preţ pe calitate, fiecare întâlnire va fi intensă şi interactivă, destinat unui grup de aprox. 10 participanți, iar energia şi buna-dispoziţie de la întâlnire vor veni şi prin contribuţia participanţilor.  
 • Contribuţia recomandată de participare este 100 lei/întâlnire, existând şi un sliding scale, contribuţia putând varia până la 50 lei/întâlnire. În funcție de posibilităţile financiare şi de importanţa pe care simte că i-o aduce acest grup, fiecare membru va hotărâ, la final, care este suma cu care contribuie la sustenabilitatea sesiunilor.  
 • În cazul unor dificultăţi financiare, dacă pragul minim este o barieră, te rog să îmi scrii. Te asigur că acest lucru nu va afecta înscrierea ta.  
 • Înscrierile se fac pe principiul primul sosit, primul servit (aka primul înscris).
 • În baza contribuţiei de la prima întâlnire vei primi gratuit şi cartea lui Marshall Rosenberg, “Comunicarea Nonviolentă – Un Limbaj Al Vietii”.


Despre mine :
Ca facilitator al grupului, aş vrea să ştii că lucrez în Comunicare de 20 de ani. Din 2007 sunt si formator/ trainer şi am livrat sesiuni de Relaţionare în vânzări şi afaceri, sesiuni de Comunicare eficientă, precum şi stagii de Psihopedagogie, zeci de sesiuni de educaţie nonformală şi am iniţiat şi o caravană de Educaţie Ecologică.
Acum 2 ani am descoperit Comunicarea Nonviolentă (CNV), iar în următorii ani îmi doresc să devin Trainer Certificat International în Comunicarea Nonviolentă.
Scopul meu este de a crea împreună o comunitate care să cunoască şi să practice CNV.

CNV ne ajută la crearea si consolidarea unor relații bazate pe încredere, respect, empatie, colaborare și poate aduce mai multă bucurie şi armonie în viața de familie, la serviciu şi nu numai. Te invit să completezi formularul de înscriere aici pentru a participa la prima întâlnire ce îţi va aduce mai multă claritate. 

După înscriere, îți voi trimite pe email adresa exactă unde se vor desfăşura sesiunile. Te asigur că te voi aştepta cu drag cu o cană de ceai şi o plăcintă, într-un cerc de încredere într-o locaţie centrală, cu acces uşor.

Dacă această prezentare nu ţi-a adus claritate şi ai nevoie de mai multe detalii, te invit să îmi scrii la email lacra.ocunschi@gmail.com

Aţi vrea oare să împărtăşiţi şi altor oameni dragi informaţiile despre acest grup? Aţi contribui astfel la nevoia mea de suport şi vă sunt recunoascătoare.
Mulţumesc.

Înscrieri grup de studiu Comunicare Nonviolentă

Înscrieri grup de studiu Comunicare Nonviolentă

 

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *