10 ani de Webstock

      Niciun comentariu la 10 ani de Webstock
10 ani de Webstock

10 ani de Webstock

Webstock este bucurie, zicea Cristian Manafu la ediţia din 2017.  Webstock, organizat de Evensys, este cel mai mare eveniment de social media din Romania, reunind comunitatea pasionaţilor de online, unde se prezintă ultimele tendinţe din social media. Anul acesta se împlinesc 10 ani de #webstockro şi se pregătesc lucruri speciale pentru o ediţie ce va fi, cu siguranţă, memorabilă şi cu multe surprize.  Pe 5 octombrie speakeri renumiti vor veni la JW MARRIOTT să susţină sesiuni despre ultimile tendinţe în domeniu, iar seara se va încheia cu Gala Webstock Awards, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul românesc, realizate în ultimul an.

Soooo, am două veşti:
– una, bloggerii sunt aşteptaţi să se acrediteze gratuit pe site-ul oficial   http://www.2018.webstock.ro/participare.php#top .
– a doua, toţi cei care au avut proiecte, personale sau de brand, sunt aşteptaţi să le înscrie la Webstock Awards. De fapt, propunerile pot fi făcute în perioada 1 august – 7 septembrie 2018, sunt gratuite şi pot fi anunţate de orice persoană (autor sau utilizator), prin completarea formularului online de aici.  http://www.2018.webstock.ro/awards.php#top

Puteţi participa la conferinţă şi la gală, achitând o taxă de participare. Mai multe detalii despre eveniment aici  sau pe evenimentul de Facebook 

Dacă în 2017, Manafu zicea că “Webstock este bucurie”, vă daţi seama ce va fi la această ediţie aniversară?!?  Eu voi participa cu bucurie în calitate de blogger acreditat şi vă voi povesti după conferinţă despre experienţa mea şi despre premianţi. Anul trecut Mariciu a cerut-o pe Ioneasca de soţie şi a furat caimacul tuturor. Ce surprize vor mai urma? Om vedea!

Ne vedem la Webstock 10 ani  cu mult senin!
Pe curând!

Rămâi la curent cu Webstock pe:
Facebook Page: www.facebook.com/webstock/
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/708357382837579/
Instagram: www.instagram.com/webstockro/
Twitter: www.twitter.com/webstockro

 

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *