Coaching relații

Un coach de relații sau un life coach specializat în conectarea cu ceilalți poate ajuta cu o serie de dificultăți în legătură cu relațiile. Dacă ai situații dificile cu familia, partenerul, prietenii sau colegii de muncă, nu ezita să lucrezi cu un coach care te poate ajuta într-o călătorie pentru o relație mai împlinitoare și mai sănătoasă.

Dacă sunteți într-un parteneriat de lungă durată și vă este greu să găsiți o conexiune cu partenerul dvs., poate fi o experiență stresantă și care să vă încarce sau chiar … sfâșie inima.
Emoțiile epuizante aduc multe probleme, iar primul pas este să recunoaștem că există o problemă. Poate fi dificil să accepți că există o problemă, însă nu sunteți singura relație care are probleme. Toate relațiile au și momente mai dificile.
În unele cazuri, este necesar un coach de relații care să ajute și să încurajeze recunoașterea problemei în sine, mai ales dacă o persoană nu acceptă că există o problemă. Oricât de greu poate fi, după ce recunoașteți că vă confruntați cu probleme de relație, abia apoi puteți începe să reconstruiți conexiunea.

Problemele comune în relații pot include:

  • diferite atitudini cu privire la viitor (de ex. dacă să ai sau nu copii, începerea unui nou proiect)
  • lipsa comunicării despre situații stresante (cum ar fi banii, mutarea sau achiziția unei noi case)
  • distanța lunga
  • decalaje de vârstă
  • a face față unei aventuri

Multe probleme de relație încep cu o persoană care se simte blocată, nesigură, confuză cu privire la direcția relației, iar relația s-ar putea confrunta cu infidelitatea, separarea/ despărțirea sau chiar divorțul.

Te invit să te înscrii pentru prima sesiune gratuită de coaching,  completând formularul de mai jos (click pe imagine) şi te voi contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili ce îţi doreşti să împlinești .

 

Share Button