GPS Camp Team Trainers: Lacramioara Ocunschi, Sabin Mureşan, Iunia Paşcă, Adrian Asoltanie, Nadia Codreanu

Traineri GPS CAMP

 

Lacramioara Ocunschi lacra.ocunschi@gmail.com

Lacramioara Ocunschi

Lăcrămioara Ocunschi– coordonator tabără, mamă de adolescent, trainer, marketer şi cercetaş.
Cred în bunătate şi în umanitate. Şi că schimbarea începe cu noi. Cu experienţă în management, marketing şi comunicare, în ultimii ani, mi-am folosit abilităţile pentru a mă implica mai mult în îmbunătățirea vieții copiilor, în susţinerea educaţiei acestora pentru a contribui la abilităţile de viaţă de care vor avea nevoie în viitor. ”

 

Sabin Mureşan

Sabin Mureşan

Sabin Mureşan- Facilitator și antrenor holistic, muzician și inițiator.
Creez spații și experiențe de conștiență, armonie și pace interioară. Am petrecut ultimii douăzeci de ani de viață pe patru continente, facilitând procese de învățare și educație experiențială, crearea păcii și transformarea conflictelor, comunicare empatică și nonviolentă, muncă în echipă și, mai recent, programe pentru armonie / coerență între minte – inimă – corp (Seminte de fericire) și echilibru masculin – feminin (Călătoria Integrării).

 

Iunia Paşcă

Iunia Paşcă

Iunia Paşcă – Scriitoare, educatoare, descoperitoare a lumii și a propriei expresii a sinelui.
Mi-am petrecut ultimii 15 ani implicata in educatie formala si non-formala pe patru continente, din Singapore, India, Dubai si Anglia pana in Kenya si Peru. Pasiunea ei este Educatia Holistica, ce ia in considerare toate aspectele de dezvoltare a unui individ, cu accent pe starea fizica, mentala, emotionala si sufleteasca. Intelegerea noastra pe toate aceste niveluri duce nu doar la performanta, ci si la bunastarea si armonia pe care o meritam cu totii, cu noi insine si cu lumea din jur.

Adrian Asoltanie

Adrian Asoltanie

Adrian Asoltanie – Trainer de educatie financiara si antreprenor.
“Scopul meu este sa invat cat mai multi oameni sa nu faca prostiile financiare pe care le-am facut eu. E prea scump si dureros. Sustin cursuri pentru adulti si copii de la clasa 1 la facultate. Petrecem 80% din timpul nostru treaz fie producand, fie cheltuind banii si totusi nimeni nu ne invata cum sa dezvoltam o relatie sanatoasa cu acestia. Educatia financiara e despre viata, nu despre bani. “

 

Nadia Codreanu

Nadia Codreanu

Nadia Codreanu – Lider de cercetasi, facilitator de educatie non-formala, formator în echipa Natională de Formatori a ONCR, experienţă mare în lucrul cu copiii şi tineri, a facilitat şi coordonat ateliere şi tabere pentru copii şi tineri în cadrul centrului international Nocrich si nu numai.

Share Button