Testimoniale

Zeci de cursanți au participat în ultimii 3 ani la grupurile de studiu CNV facilitate de mine. I-am invitat să răspundă doar la 2 întrebări:
1. Ce i-ai spune unui prieten dacă ai vrea să îi recomanzi participarea la grupul de studiu?
2. Ce i-ai spune prietenului despre Lăcrămioara Ocunschi, facilitatorul grupului, aşa cum ai cunoscut-o în acest context?
Împărtășesc mai jos câteva răspunsuri:

Ce spun participanții despre program:

„Programul ăsta e mama CNV-ului pentru mine!  În fiecare săptămână adăugam câte un strat și e foooarte fain procesul de cunoaștere; mi se așează lucrurile foarte bine mai ales când împărtășesc experiențele mele, iar când îi aud și pe ceilalți cu experiențele lor e un extra layer.
Când mă gândesc cum am  evoluat eu de-a lungul cursului, e o schimbare foarte palpabilă. CNV-ul a început să facă parte din ființa mea. I am a very happy person în urma acestui curs

Vali, coach

Dă-ți șansa să afli și să practici CNV! Am participat la grupul de Comunicare nonviolenta şi am căpatat instrumente prețiose despre comunicarea cu empatie. Atunci când aplic ce am învățat, rezultatele sunt magice. De exemplu, să îmi ascult empatic fiul, relația noastră îmbunătățindu-se, creându-se o conectare reală între noi. Dacă doriți să creați relații bazate pe sinceritate și empatie, veniți, învățați și apoi aplicați!

Mamă, 3 copii

Cel puțin în cazul meu, dacă citesc o carte, indiferent cât de interesantă, peste jumătate de an abia îmi aduc aminte de ideile principale. Este nevoie de un grup de studiu pentru a lăsa ideile dintr-o carte să îți schimbe viata. Iar CNV merită să îți schimbe viața.

Mihai SIMA, specilist IT & părinte cu 2 copii

Grupul de studiu CNV este o oportunitate excelentă de a intra în contact cu Comunicarea Nonviolentă, de a o practica și de-a o integra autentic pe parcursul acestor 14 săptămâni. Go for it!

Elena POPESCU, Graphic designer

Recomand cu multă caldură acest grup de studiu. Este o ocazie extraordinară de a crește, de a învăța și de a-ți dezvolta capacitatea de empatie și de iubire, într-un cadru relaxat, plin de blândețe și bunăvoință și cu ajutorul unor resurse variate și placute. Grupul de studiu este un loc de acceptare, de susținere și de conectare cu ceilalți.”

MM, Consultant fonduri și proiecte europene

Pentru mine CNV a însemnat în primul rând îmbunătățirea relației cu mine, îmbunătățirea relației cu cei din jur, dar și gestionarea furiei și a gândurilor negative care sunt principalele elemente ce aduc energie negativă în viața noastră. „Cauza nefericirii noastre nu sunt situațiile și oamenii pe care îi întâlnim, ci gândurile noastre”. Sunt mult mai încrezătoare în propriile forțe. Multumesc cu recunoștință, Lăcrămioara! Mulțumesc și oamenilor minunați pe care i-am întâlnit la acest curs! Aș petrece tot timpul meu alături de ei! Mi-am îmbogățit viața cu învățături și experiențe unice!”

NM, funcționar public

Îți spun să ai curaj și să îți faci timp pentru propria persoana! Grupul de studiu CNV este o invitație să petreci câteva ore într-un spațiu safe, alături de oameni care împărtășesc aceleași valori ca și tine și care își doresc să înceapă procesul de schimbare și să-l ducă mai departe. Trust de process și să fii conștient că orice progres mic este tot un progres. Să ai inima și ochii larg deschiși, să absorbi tot ce se poate și să păstrezi viu focul în inimata! Dacă schimbăm modul în care ne uităm la lucruri, lucrurile se schimbă :).”

Simona Nedelea, Avocat Baroul București

Mi-a plăcut mult acest grup de studiu, mulțumesc pentru o experiență interesantă și uneori surprinzătoare! Participă la curs și vei descoperi o altă perspectivă asupra comunicării. În plus, vei afla multe lucruri despre tine însuți. ”

CS, Analist programator, părinte

Dacă dorești să îți schimbi nivelul de comunicare cu tine și cu cei din jurul tău, poți participa la acest grup de studiu, descoperind moduri simple de a te conecta. Lăcrămioara este o fire foarte sensibilă și apropiată încât în prezența ei te vei simți în largul tău ca și cum vă cunoașteți de mult timp.

Daniel Argeșanu, judecător

Comunicarea empatică este cea mai eficientă modalitate care mi-a îmbunătățit relațiile cu mine și ceilalți schimbându-mi viața în bine și cu familia și cu partenerii de afaceri. Recomand cu bucurie aceste întâlniri. Veți descoperi că Lăcrămioara trăiește comunicarea empatică, o simte și o transmite la modul autentic, inspirându-vă și pe voi.

Vicu, antreprenor de peste 28 de ani

CNV te ajută în viața de zi cu zi și chiar dacă „Nu ești o persoană care comunică violent” poți afla cum să asculți empatic și chiar să fii acolo pentru persoana pe care o asculți. Orele petrecute la grupul de studiu sunt relaxante, iar Grok Party este un eveniment care îți împlinește și nevoia de joacă. La grupul de studiu vei vedea că îţi faci prieteni noi 🙂

Raluca DOHOLOICI, educator Montessori

Îți recomand să participi la acest grup de studiu pentru că CNV este o metodă care te eliberează și o soluție pentru orice situație de viața.

Ana, analist IT

Am participat la acest grup de studiu în perioada martie – iunie 2020, adică exact în lunile în care ne-a fost dat să stăm mai mult cu noi înşine, cu nevoile şi cu emoţiile noaste. Săptămână de săptămână, grupul mi-a împlinit nevoi precum cea de dezvoltare, de comunicare, de apartenenţă. Mai mult decât atât, dincolo de informaţiile noi, m-am simţit văzută şi primită, exact aşa cum sunt eu, în interiorul unui grup de oameni animaţi de acelaşi obiectiv: îmbogăţirea propriei vieţi şi a celorlalţi prin intermediul CNV.

Adela, trainer și facilitator

Recomand din suflet pentru un start și/sau o continuare a creșterii emoționale, precum și pentru puterea grupului creat de Lăcrămioara, care aduce blândețe si altruism, dedicare și empatie. Sunt profund recunoscătoare pentru grupul de studiu în care am crescut. Cred că o să îl repet 🙂

Ecaterina COPOERU, îngrijitor copii

„Am participat cu mare drag și entuziasm la întâlnirile Grupului de studiu Comunicarea nonviolentă. Această participare, dialogurile cu Lăcrămioara și cu ceilalți participanți, mi-au permis să înțeleg mai bine etapele Comunicării nonviolente. Mi-am clarificat, în plus, că oricâtă măiestrie ai avea în mânuirea cuvintelor, acest gen de abordare a comunicării este cheia pentru a auzi și a fi auzit până la cele mai profunde niveluri. Am mai aflat că laudele/aprecierile, cât ar fi ele de pozitive, ascund de multe ori judecăți de valoare. Iar criticile și chiar furia pot fi exprimate nonviolent.Am încheiat acest ciclu un pic mai bun decât am fost la început.”

Decebal, inginer

Ce spun participanții despre trainer:

Sunt recunoascătoare pentru întâlnirea cu Lăcrămioara! Cu multă dibăcie, blândeţe şi eleganţă, ne-a ghidat în această călătorie, lăsându-ne să descoperim singuri esenţa din spatele cuvintelor. Am apreciat mult atenţia ei la detalii şi modul în care a dat sens întâlnirilor din spatele ecranelor!

Adela, Trainer și facilitator

Lăcrămioara este sufletul acestui grup de studiu, acestui spațiu extraordinar pe care îl creează și îl susține cu foarte multă blândețe și dăruire, iubire de oameni și putere de conectare. Lăcră te face să te simți în largul tău și acceptat așa cum ești, este de o generozitate cum rar am întâlnit, dar și de o modestie la fel de mare. Este pasionată de ceea ce face, o zână a comunicării nonviolente! 🙂

MM, Consultant fonduri și proiecte europene

Lăcră este o persoană pornită să facă bine. Recită poezii, îmbrățișează oamenii și vine cu cele mai interesante exerciții pentru a exemplifica principiile CNV. Ea „m-a făcut” să îmi placă poezia. Mulțumesc pentru plăcintele cu mere 🙂

Mihai SIMA, IT

Îngăduința și bunăvoința Lăcrămioarei mi-au adus liniște și bucurie, acceptare și un sens de belonging. Mi-a plăcut perseverența ei, dorința de a împărtăși din cunoștințele pe care le are și tonalitatea caldă a vocii cu care prezintă. Pentru mine a însemnat mult faptul că a adus un aport valoros de informații, filmuleţe, exercitii şi lecturi, dar şi că venea cu deschidere spre noi, astfel încât să ne simţim confortabili cu propunerile făcute. Pentru mine este importantă susținerea și grija pentru celălalt fiindcă le consider valori fundamentale după care îmi ghidez viața, lucruri pe care le-am regăsit din plin la Lăcră!

Elena POPESCU, Graphic designer

Facilitatorul este transparent, chiar te îndrumă pas cu pas sa îți restructurezi modul de exprimare, aduce informații în plus față de carte și creează conexiune în grup.

Ana, Consultant IT

Pe parcursul a 13 săptămâni a creat un spațiu de caldură sufletească , empatie şi acceptare, un spațiu in care am mai crescut spiritual si in care mi-am clarificat aspecte subtile, dar deosebit de importante din NVC. Importante prin prisma efectelor pozitive pe care le are in cunoaşterea lor, in relatii..

Gabriela, analist financiar

Lăcră este un om minunat cu inima mare, care te introduce ușor în lumea empatiei. Mulțumesc că mi-a împlinit nevoia de creștere și de învățare.

Octavia Udrescu, inginer

De ce să nu experimentezi și tu atmosfera de învățare și practică a lor?!?
Înscrie-te liniștit/ă! Înscrierea nu presupune un angajament de plată, ci că urmează un interviu în care aduc mai multă claritate despre grup.

Completarea nu presupune un angajament de plată, ci acordul de a fi contactat pentru a avea un interviu, în care să îți aduc mai multă claritate cum decurg întâlnirile și să stabilim modalitățile de plată. De asemenea, este o ocazie să îmi împărtășești perioada sau zilele cele mai potrivite pentru tine pentru a participa la un grup.
Înscriindu-te, îți trimiți intenția în Univers de a participa la grup. Și știi cum se spune: că și Universul va consipra pentru a face ca lucrurile să se întâmple. Te încurajez, deci, să te înscrii. Nu știi cum se așează planetele pentru a îți crea cel mai potrivit context pentru tine.

Poți vedea aici câţiva dintre membrii comunităţii

Hai să mai arunci o privire la ce presupune grupul de studiu CNV!

Share Button