Date desfăşurare grup de studiu

Noul grup de studiu pentru Comunicarea Nonviolentă (sau CNV), se va desfăşura săptămânal, miercurea seara, de la 19:00 – 21:00 (se poate organiza şi dimineaţa, dacă există solicitări), pe parcursul a 13 întâlniri, fiind recomandată participarea la toate sesiunile deoarece sunt noţiuni ce se leagă între ele, de la o sesiune la alta.
În funcție de dinamica grupului o întâlnire durează 120 – 150 minute 

Zilele sunt fixe (doar în situaţii neprevăzute pot fi amânate ulterior):
[ update – noul program ]
Ianuarie:  30 – întâlnire de cunoaştere – workshop gratuit
Februarie: 13, 20, 27
Martie: 6, 13, 20, 27
Aprilie: 3, 10, 17
Mai: 8, 15, 22

Comunicarea Nonviolentă este tot mai menţionată în cursurile de coaching, parenting şi nu numai pentru că ajută să la schimbarea modului în care ne exprimăm şi în care ascultăm. Pentru o cât mai bună însuşire a noţiunilor şi dezvoltare a abilităţilor, recomand participarea la un grup de studiu

Ce fel de grup este ?
Nu, nu este un grup de terapie sau suport. Este un grup care studiază modelul Comunicării Nonviolente (sau CNV) al lui Marshall Rosenberg, ghidându-ne după cartea lui Comunicarea Nonviolentă – Un Limbaj Al Vietii / Nonviolent communication: A language of life .

Cei care s-au înscris la grup sunt jurişti, IT-işti, HR-işti, economişti, agenţi imobiliari, medici, profesori, ingineri, antreprenori; sunt studenţi, manageri, simpli angajaţi sau free lanceri; unii au venit în cuplu, alţii şi-au lăsat jumătatea acasă, iar unii au venit chiar dacă nu sunt într-un cuplu sau au venit cu un prieten sau coleg.
Şi-au dorit să fie membri ai grupului pentru a parcurge cursul nu pentru că ar fi violenţi, ci pentru că doresc să aducă armonie în relaţiile pe care le au cu colegii sau cu cei dragi, partenerul, părinții, copiii, prietenii.

Pe scurt: grupul este pentru oricine, indiferent de meserie sau statut social, îşi doreşte relaţii de calitate, autentice.

Share Button