Comunic cu empatie pentru armonie în familie

Curs dedicat părinților

Calitatea relațiilor noastre
este dată de calitatea comunicării
cu oamenii importanţi din viaţa noastră.

Lăcrămioara ocunschi

Te invit cu drag să îţi împărtăşesc un model de comunicare care mie mi-a îmbogăţit viaţa şi a devenit un stil de viaţă, un curs ce prezintă elementele fundamentale ale Comunicării Nonviolente (CNV)

Comunicarea Nonviolentă (CNV) sau Comunicarea cu empatie este menţionată adesea în cursurile de parenting, antreprenoriat, coaching şi nu numai, deoarece ajută la schimbarea modului în care ne exprimăm şi în care ascultăm pentru a crea o conectare cât mai bună cu oamenii importanţi din viaţa noastră.

  • Este un curs de comunicare în care descoperi cum putem contribui la starea de bine a noastră și a oamenilor importanţi din viaţa noastră.
  •  afli ce înseamnă să te exprimi cu sinceritate şi vulnerabilitate
  •  afli cum îți exprimi recunoștința pentru contribuţia la starea ta de bine.
  •  afli este empatia şi ascultarea empatică, dar mai ales care sunt barierele ascultării empatice.

De ce să vii şi tu la acest curs ?
– Vei descoperi 4 paşi ai unui proces de comunicare care, înțeles şi practicat, ne poate îmbunătăți calitatea relațiilor pe care le avem cu colegii sau cu cei dragi, partenerul, părinții, copiii, prietenii. Vom afla cum să ne apropiem de ei prin CNV pentru că CNV este despre abilitatea de a ne conecta pentru a înțelege ce se întâmplă în interiorul nostru şi al celuilalt, care sunt nevoile fiecărui partener de comunicare, precum şi abilitatea de a găsi soluții să ne împlinim nevoile împreună
– vei afla cum să te exprimi cu sinceritate fără a leza sau răni
– vei afla cum să primești mesajele fără a le lua personal
– vei afla cum îţi poţi dezvolta abilităţile de a asculta cu empatie
– va contribui la starea ta de calm, zâmbet şi senin, precum şi la dezvoltarea ta personală

Lăcrămioara Ocunschi

Când și unde va avea loc workshopul Comunic cu empatie pentru armonie?  

  • vor fi 2 sesiuni
    28 ianuarie 2023, ora 10:00 – 13:00 (ora Germaniei)- prima sesiune va prezenta procesul de comunicare nonviolentă
    04 februarie 2023, ora 10:00 – 13:00 (ora Germaniei) – a doua sesiune va face o incursiune în ascultarea empatică
  • va avea loc online pe platforma Zoom

Apasă butonul Înscrieri de mai sus pentru a te înscrie. Vei fi contactat/ă pentru comunicarea următoarelor detalii legat de detaliile de logare
Grăbește-te să te înscrii! Locurile sunt limitate la 12

Participare gratuită pentru comunitatea SGRIM e.V

Atenție!
1. Deși acest workshop are loc online, am rugămintea ca pe tot parcursul atelierului să participi cu camera video pornită pentru a crea un spațiu de încredere.
2. Acest workshop este interactiv. Asta înseamnă că vei putea primi răspuns la întrebările şi neclarităţile tale și că vei lucra pe situații din viața ta.

Cred din toată inima că CNV-ul ne ajută la crearea și consolidarea unor relații bazate pe încredere, respect, empatie, colaborare și poate aduce mai multă bucurie şi armonie în viața de familie, la serviciu şi nu numai.”

Lăcrămioara Ocunschi,
trainer & coach certificat, formator CNFPA, specialist în comunicare cu studii de psihopedagogie,
iniţiator Ziua Naţională a Empatiei,
fondator Școala de Dresat dragoni

Despre mine :

Ca trainer și facilitator, aş vrea să ştii că lucrez în Comunicare de 20 de ani. Din 2007 sunt si formator/ trainer şi am livrat sesiuni de Relaţionare în vânzări şi afaceri, sesiuni de Comunicare eficientă, precum şi stagii de Psihopedagogie, zeci de sesiuni de educaţie nonformală şi am iniţiat şi o caravană de Educaţie Ecologică.
În 2016 am descoperit Comunicarea Nonviolentă (CNV), iar de atunci o studiez cu pasiune si bucurie
Scopul meu este de a crea împreună o comunitate care să cunoască şi să practice CNV.

Lăcrămioara Ocunschi, coach și trainer certificat, formator CNFPA, specialist în comunicare cu studii de psihopedagogie, iniţiator al Zilei Naţionale a Empatiei, fondator Școala de Dresat dragoni.

Lăcrămioara Ocunschi este trainer în echipe naționale şi internaționale, implicată în educaţia adulților, tinerilor și copiilor, organizează workshop-uri, programe şi tabere în care utilizează învățarea experiențială pentru a facilita procesul de învățare. Din 2016 studiază şi practică cu bucurie Comunicarea Nonviolentă (CNV), dorința ei fiind de a contribui la crearea unor comunități care să cunoască şi să practice CNV.
În 2019, a organizat Ziua Empatiei pentru prima oară în România și a lansat proiectul Şcoala de Dresat Dragoni, un proiect ce aduce în şcoli ateliere de CNV.
În vara 2022 a facilitat două tabere anti bullying pentru copii și profesori de la gimnaziu și liceu
vine la conferință să împărtășească din experiența ei din sutele de activităţi de educaţie nonformală pentru copii, tineri şi adulți.  

Pentru mai multe detalii despre mine, poti sa vezi si pagina I am a trainer

De ce te invit la acest curs:
– să afli ce înseamnă Comunicarea cu empatie sau Comunicarea Nonviolentă
– poţi fi parte dintr-o comunitate care cunoaşte şi practică CNV şi vei descoperi că CNV este mai mult decât un proces de comunicare, este un stil şi o filozofie de viaţă ce pot contribui la o viață mai armonioasă

Dacă te preocupă să îţi îmbunătăţeşti comunicarea şi conectarea cu oamenii importanţi și dragi din viaţa ta (partenerul sau partenera, copiii, părinții și nu numai), hai să bem împreună ceaiul cu empatie şi să lăsăm lumea un pic mai bună şi mai empatică!


“Acest seminar este organizat de SGRIM e.V și finantat de Sozialreferat München”

Te aștept cu bucurie și senin. 
Lacramioara Ocunschi

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *