Coaching pentru seniori

Coaching pentru seniori

Trecerea de la viața activă de angajat la viața de pensionar este o tranziție ce poate aduce multe provocări, blocaje sau confuzie.
Știai că prin coaching poți să îți aduci claritate, înțelegere și responsabilizare pentru viața ta? Știai că prin coaching poți contribui la sănătatea ta mentală?

Indiferent de momentul sau modul în care ai ajuns în această etapă a vieții, pot exista dorințe latente sau nedescoperite care așteaptă și pot fi exploatate, creând bucurie, utilitate, scop și un sentiment mai deplin de bunăstare în viața persoanelor în vârstă.

Eu cred că niciodată nu ești prea tânăr sau prea bătrân pentru a avea un vis și pentru a ți-l îndeplini.

Hai să vezi cum, chiar dacă ai ajuns la pensie, poți să îți îmbogățești viața cu noi experiențe!

Pachetul Coaching RESTART Seniori

  • pachet de 1+4 întâlniri450 lei.
  • prima întâlnire de cunoaștere este gratuită, în care ne cunoaștem și stabilim pe ce și cum vom lucra.
  • 4 întâlniri de lucru de aproximativ 60 de minute fiecare ședință, dar sunt și situații în care procesul este intens și productiv și poate ajunge la maxim 90 minute.
  • lucrăm pe stabilirea tematicii și clarificarea obiectivelor, introspecție, bariere mentale, plan de acțiune, monitorizarea progresului.
  • întâlnirile vor fi aproximativ săptămânale (pachetul se va consuma în maxim 7 săptămâni de la prima întâlnire) și vom agrea împreună datele.
  • întâlnirile vor avea loc Online (pe Zoom sau Whatsapp)

După consumarea pachetului RESTART Seniori de 4 întâlniri săptămânale, vom decide împreună care este modalitatea cea mai potrivită pentru a continua în următoarele luni. 
O sesiune intensivă de coaching pentru seniori: 111 lei

Lăcrămioara Ocunschi, coach

Te voi însoți în proces cu blândețe și fermitate, iar pentru mine va fi o bucurie să pot contribui la starea ta de bine.

Te invit să citești mai multe despre mine aici: I am a coach

Te invit să te înscrii pentru prima sesiune de coaching gratuită

Îți propun să ne auzim la prima sesiune să explorăm ce îți dorești, care este impasul/ blocajul și apoi vedem mai departe împreună cum e mai bine pentru tine și pentru mine.

Ceea ce te invit să faci, înainte de întâlnire, este să găsești un spațiu fizic liniștit, precum și un spațiu în tine, cu care să te conectezi și să îl aduci la întâlnirea noastră. Indiferent care este starea ta, cea mai de vârf sau cea mai de jos, vino cu ea așa cum e.

Ce te rog să iei în considerare este că, de obicei, prefer ca sesiunea să fie video (pe Zoom sau Whatsapp) pentru că îmi aduce o mai bună conectare și apropiere în sesiune.
Acestea fiind zise, crezi că mai ai nevoie să clarificăm ceva?
Aștept cu drag, deschidere și interes să aflu cum ajunge la tine programul meu.

Te invit să te înscrii pentru prima sesiune de coaching gratuită,  completând formularul de mai jos (click pe imagine) şi te voi contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili ce îţi doreşti să împlinești .

Ce spun clienții, pensionari ca și tine

Am putut să mă retrag la pensie foarte devreme (48 ani) datorită serviciului în care am fost activ toată viața profesională. Am avut dificiultăți mari să mă adaptez la statutul de “pensionar”. Ce visam să fac ca pensionar când încă lucram, nu mă împlinea acum când eram pensionar. Datorită Lăcrămioarei, am reușit să mă adun și mi-am “redesenat” viața, clarificându-mi încotro și mai ales cum vreau să merg mai departe. Când am început programul de coaching, eram reticent, dar totuși curios, însă îmi doream foarte mult să fac o schimbare, să am un nou sens, mai mult entuziasm.
Am început să visez iar la viața mea așa cum sunt eu acum în acest moment al vieții mele. Recunoștință multă, Lăcrămioara.

Alin, pensionar

Am fost foarte entuziasmată când am intrat la pensie, dar după un timp m-am simțit sufocată de rutina casnică. O prietenă mi-a recomandat să încerc să merg la noul program lansat de doamna Lăcrămioara, un program de coaching pentru seniori. Nu aveam idee ce înseamnă coaching, dar intuiția îmi zicea să am curaj. Când doamna Lăcrămioara m-a întrebat “ce îmi doresc?”, am simțit că furtuna din interiorul meu se liniștește. Niciodată nu m-am simțit atât de ascultată. În primul rând, mi-am îmbunătățit relația cu copiii mei (fiul și nora mea), precum și cu o veche prietenă. Într-o zi, nu știu cum mi-a venit și am avut curaj să îi povestesc despre un hobby care îmi aduce bucurie încă din copilărie (croitorie). Acum am reușit să îi fac loc în viața mea și să dau mai mult sens vieții mele.
Sunt foarte entuziasmată de ceea ce fac acum. Mulțumesc din tot sufletul, doamna Lăcrămioara. Am luat cu mine cuvintele dvs.: “vârsta este doar un număr”.

Olimpia, 64 ani, pensionară

Hai să dăm un nou sens vieții tale!

Ai vrea să îmi povestești despre noul tău vis sau despre noua viață a ta așa cum o visezi?
Care sunt paşii pentru a îţi vedea visul cu ochii (adică devenit realitate)? 

Share Button