Coaching pentru seniori

Coaching pentru seniori

Trecerea de la viața activă de angajat la viața de pensionar este o tranziție ce poate aduce multe provocări, blocaje sau confuzie.
Știai că prin coaching poți să îți aduci claritate, înțelegere și responsabilizare pentru viața ta? Știai că prin coaching poți contribui la sănătatea ta mentală?

Indiferent de momentul sau modul în care ai ajuns în această etapă a vieții, pot exista dorințe latente sau nedescoperite care așteaptă și pot fi exploatate, creând bucurie, utilitate, scop și un sentiment mai deplin de bunăstare în viața persoanelor în vârstă.

Eu cred că niciodată nu ești prea tânăr sau prea bătrân pentru a avea un vis și pentru a ți-l îndeplini.

Hai să vezi cum prin coaching poți să îți îmbogățești viața chiar dacă ai ajuns la pensie!

Programul Coaching pentru Seniori este un pachet de 1+4 întâlniri400 lei.
– prima întâlnire este gratuită, în care ne cunoaștem și stabilim pe ce și cum vom lucra.
– 4 întâlniri de lucru de aproximativ 60 de minute.
– lucrăm pe stabilirea tematicii și clarificarea obiectivelor, introspecție, bariere mentale, plan de acțiune, monitorizarea progresului.
– întâlnirile vor fi aproximativ săptămânale și vor avea loc Online.

O sesiune intensivă de coaching pentru seniori: 100 lei
Durata: aproximativ 60 de minute, dar sunt și situații în care procesul este intens și productiv și poate ajunge la maxim 90 minute.
Toate sesiunile au loc Online (pe Zoom sau Whatsapp)

Îți propun să ne auzim la prima sesiune să explorăm ce îți dorești, care este impasul/ blocajul și apoi vedem mai departe împreună cum e mai bine pentru tine și pentru mine.

Eu te voi însoți în proces cu blândețe și fermitate, iar pentru mine va fi o bucurie să pot contribui la starea ta de bine. Te invit să citești mai multe despre mine aici : I am a coach

Ceea ce te invit să faci, înainte de întâlnire, este să găsești un spațiu fizic liniștit, precum și un spațiu în tine, cu care să te conectezi și să îl aduci la întâlnirea noastră.
Indiferent care este starea ta, cea mai de vârf sau cea mai de jos, vino cu ea așa cum e.

Ce te rog să iei în considerare este că, de obicei, prefer ca sesiunea să fie video (pe Zoom sau Whatsapp) pentru că îmi aduce o mai bună conectare și apropiere în sesiune.
Însă dacă nu se poate, sunt ok și pe telefon .
Acestea fiind zise, crezi că mai ai nevoie să clarificăm ceva?
Aștept cu drag, deschidere și interes să aflu cum ajunge la tine programul meu.

Te invit să te înscrii pentru prima sesiune de coaching,  completând formularul de mai jos (click pe imagine) şi te voi contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili ce îţi doreşti să împlinești .

Care sunt paşii pentru a îţi vedea visul cu ochii adică devenit realitate? 

Share Button