Coaching pentru carieră

Cariera profesională este la fel de importantă ca și viața personală pentru că ne aduce împlinirea multor nevoi: competență, validare, participare, contribuție, sens și nu numai

Cele mai multe situații de coaching pe care am lucrat au fost legate de carieră, de deciziile în viața profesională: fie a fost nevoie de o însoțire a unui proces de învățare sau pregătire profesională, fie a fost un blocaj și nu știa ce să facă mai departe, fie nu știa ce opțiune să aleagă, fie știa ce își dorește, dar avea nevoie de ghidaj și claritate pentru a își crea planul de acțiune și să se țină de el.

După sesiunile de coaching, clienții au plecat mai încrezători, încurajați și inspirați, cu noi perspective, revelații și înțelegeri.

O sesiune intensivă de coaching: 250 lei

Durata: aproximativ 60 de minute, dar sunt și situații în care procesul este intens și productiv și poate ajunge la maxim 90 minute.
Întâlnirea are loc Online sau offline, decidem împreună

Pachet START (cu 5 întâlniri): 999 lei.

  • 5 întâlniri săptămânale de aproximativ 60 de minute. (cele 5 întâlniri vor fi consumate în maxim 7 săptămâni de la prima întâlnire)
  • lucrăm pe stabilirea tematicii, motivație, identitate și scop, clarificarea obiectivelor, bariere mentale, explorare obstacole și opțiuni, creionarea unui plan de acțiune.

După consumarea întâlnirilor din pachetul START, vom decide împreună care este pachetul cel mai potrivit pentru a continua să lucrăm pe planificare, monitorizarea progresului, evaluarea eventualelor bariere mentale ce pot apărea, explorarea opțiunilor, setare de limite sănătoase, managementul timpului, revizitarea planului de acțiune. Deci … vom decide împreună cum vom continua în următoarele 3 – 6 luni. 

  • 1 întâlnire lunară : 180 lei/lună
  •  2 întâlniri pe lună: 333 lei/lună.
  • 3 întâlniri pe lună: 444 lei/lună.
  • 4 întâlniri pe lună: 555 lei/lună.

Îți propun să ne auzim la prima sesiune gratuită să explorăm ce îți dorești, care este impasul/ blocajul și apoi vedem mai departe împreună cum e mai bine pentru tine și pentru mine.

Eu te voi însoți în proces cu blândețe și fermitate, iar pentru mine va fi o bucurie să pot contribui la starea ta de bine.

Ceea ce te invit să faci, înainte de întâlnire, este să găsești un spațiu fizic liniștit, precum și un spațiu în tine, cu care să te conectezi și să îl aduci la întâlnirea noastră. Indiferent care este starea ta, cea mai de vârf sau cea mai de jos, vino cu ea așa cum e, dar cu intenția de a face o schimbare.

Întâlnirile vor avea loc online și/sau offline, vom decide împreună.
Pentru sesiunile online, te rog să iei în considerare este că, de obicei, prefer ca sesiunea să fie video (pe Zoom sau Whatsapp) pentru că îmi aduce o mai bună conectare și apropiere în sesiune. Însă dacă nu se poate, sunt ok și pe telefon .
Acestea fiind zise, crezi că mai ai nevoie să clarificăm ceva?
Aștept cu drag, deschidere și interes să aflu cum ajunge la tine programul meu.

Te invit să te înscrii pentru prima sesiune de coaching,  completând formularul de mai jos (click pe imagine) şi te voi contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili ce îţi doreşti să împlinești .

Ce au spus clienții care au participat la acest program

Mereu, după ședințele de coaching cu Lăcrămioara, plecam cu senzația de așezare în mine.

I, 33 ani, trainer, freelancer

Tare mult contează omul cu care vorbești și cu care interacționezi. Am mai vorbit cu alte persoane care sunt coach, dar nu au reușit să „scoată” atât de multe de la mine. Sunt foarte recunoscătoare pentru blândețea și fermitatea Lăcrămioarei

Claudia, inginer

Datorită Lăcrămioarei am reușit să mă pun pe treabă, am conștientizat că este important să fac introspecție fără a mă judeca și să fac schimbările pe care mi le doresc .

Ramona

Lăcrămioara merită un premiu pentru că a reușit să convingă o persoană, căreia nu îi plac restricțiile, să își facă planuri și planificare. Planificarea și organizarea au devenit cei mai buni prieteni ai mei, așa cum mi-a prezentat ea. La sfârșitul programului, îmi iau confirmarea că am făcut o alegere bună să accesez acest program.

R., Pricing Analist
Share Button