Coaching pentru carieră

Cariera profesională poate fi la fel de importantă ca și viața personală pentru că ne aduce împlinirea multor nevoi: competență, validare, participare, contribuție, sens și nu numai.

Cele mai multe situații de coaching pe care am lucrat au fost legate de carieră, de deciziile în viața profesională: fie a fost nevoie de o însoțire a unui proces de învățare sau pregătire profesională, fie a fost un blocaj și nu știa ce să facă mai departe, fie nu știa ce opțiune să aleagă, fie știa ce își dorește, dar avea nevoie de ghidaj și claritate pentru a își crea planul de acțiune și să se țină de el.
După întâlnirile avute, participanții au plecat mai încrezători, încurajați și inspirați, cu noi perspective, revelații și înțelegeri.

O sesiune intensivă de coaching: 200 lei
Durata: aproximativ 60 de minute, dar sunt și situații în care procesul este intens și productiv și poate ajunge la maxim 90 minute.
Online sau offline.

Pachet de 5 întâlniri: 690 lei.
– 5 întâlniri de aproximativ 60 de minute.
– lucrăm pe stabilirea tematicii și clarificarea obiectivelor, introspecție, bariere mentale, plan de acțiune, monitorizarea progresului.
Online sau offline

Program de 3 – 6 luni, cu 3 întâlniri lunare : 390 lei/lună.
– 3 întâlniri lunare, de aproximativ 60 de minute
– lucrăm pe stabilirea tematicii și clarificarea obiectivelor, introspecție, bariere mentale, plan de acțiune, monitorizarea progresului.
Online și/sau offline

Îți propun să ne auzim la prima sesiune să explorăm ce îți dorești, care este impasul/ blocajul și apoi vedem mai departe împreună cum e mai bine pentru tine și pentru mine.

Eu te voi însoți în proces cu blândețe și fermitate, iar pentru mine va fi o bucurie să pot contribui la starea ta de bine.

Ceea ce te invit să faci, înainte de întâlnire, este să găsești un spațiu fizic liniștit, precum și un spațiu în tine, cu care să te conectezi și să îl aduci la întâlnirea noastră.
Indiferent care este starea ta, cea mai de vârf sau cea mai de jos, vino cu ea așa cum e.

Ce te rog să iei în considerare este că, de obicei, prefer ca sesiunea să fie video (pe Zoom sau Whatsapp) pentru că îmi aduce o mai bună conectare și apropiere în sesiune.
Însă dacă nu se poate, sunt ok și pe telefon .
Acestea fiind zise, crezi că mai ai nevoie să clarificăm ceva?
Aștept cu drag, deschidere și interes să aflu cum ajunge la tine programul meu.

Te invit să te înscrii pentru prima sesiune de coaching,  completând formularul de mai jos (click pe imagine) şi te voi contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili ce îţi doreşti să împlinești .

 

 

 

Share Button