coaching empatic

Coaching empatic

În primul rând, coachingul empatic – inspirat de comunicarea plină de compasiune – redefinește practica empatiei ca un mijloc conștient de a ține spațiu pentru sine sau pentru o altă persoană, ajutându-i să se conecteze cu propriile sentimente și nevoi sau valori.

Obiectivul este înțelegerea profundă ca rezultat al explorării declanșatorilor emoționali și a stării de sentimente prezente și conectarea acestor emoții la o serie de nevoi psiho-emoționale umane și valori cheie ale vieții.

Un coach de empatie lucrează cu tine la un nivel emoțional profund pentru a explora cauzele principale ale sentimentelor dificile precum anxietate, apatie, deconectare, frustrare, furie, resentimente, frică sau griji, care te sprijină în procesul de identificare a nevoilor conexe care pot fi neîmplinite în viața ta.

De asemenea, acesta te poate ajuta să sărbătorești emoții precum bucuria, euforia, mulțumirea, inspirația și curiozitatea, ghidându-te către conversații care luminează nevoile și valorile originilor acelor sentimente. De acolo, coachul tău te sprijină în dezvoltarea strategiilor personale pentru a-ți îndeplini nevoile nesatisfăcute și a-ți centra viața în jurul practicilor, experiențelor și activităților care aduc un sens profund vieții tale.

Conectându-te la emoțiile și sentimentele care motivează acțiunea benefică în integritate cu nevoile, dorințele și valorile tale, coachingul empatic te conduce într-o călătorie de empatie profundă, oferindu-ți spațiul emoțional și înțelegerea de care ai nevoie pentru a trăi o viață de abundență, bucurie, scop și împlinire.

Lucrul unu la unu cu un coach empatic, te sprijină emoțional pe parcursul creșterii personale, succesului cu sens și semnificativ și stării de bine cu bucurie

Ce au spus clienții care au ales acest program

Lăcrămioara m-a însoțit cu dibăcie și blândețe în lumea emoțiilor mele amestecate. Mereu în timpul sesiunilor am avut momente de AHA! și mi-am descoperit nevoi pe care nici nu le conștientizam și nici nu știam să le numesc, darămite să mi le împlinesc. Am plecat din întâlnirile cu ea cu senzația de liniște și speranță.

Ana, 38 ani, profesor

„Pansament pentru prezent” asta pot să spun despre întâlnirile de coaching empatic. Pff, chiar nu credeam că poate să îmi aducă atâta pace întâlnirea cu Lăcrămioara. Efectiv mi-am făcut igiena gândurilor și emoțiilor însoțită de ea. Recomand din toată inima!

Emilia, 38 ani, economist

Care este contribuția financiară

Te invit să te înscrii o sesiune gratuită în care să stabilim împreună dacă alegi doar o ședință sau un pachet de ședințe cât mai potrivit pentru tine pentru a lucra pe explorarea lumii tale interioare pentru a îți aduce claritate.

O sesiune intensivă de coaching empatic: 222 lei
Durata: aproximativ 60 de minute, dar sunt și situații în care procesul este intens și productiv și poate ajunge la maxim 90 minute.

Pachete de ședințe lunare … vom decide împreună cum vom continua în următoarele 3 – 6 luni. 

  • 1 întâlnire lunară 180 lei/lună
  •  2 întâlniri pe lună333 lei/lună.
  • 3 întâlniri pe lună444 lei/lună.
  • 4 întâlniri pe lună555 lei/lună.

Unde au loc întâlnirile

Întâlnirile vor avea loc online și/sau offline, vom decide împreună după ce te înscrii.
Pentru sesiunile online, te rog să iei în considerare este că, de obicei, prefer ca sesiunea să fie video (pe Zoom sau Whatsapp) pentru că îmi aduce o mai bună conectare și apropiere în sesiune.

Acestea fiind zise, crezi că mai ai nevoie să clarificăm ceva?

Aștept cu drag, deschidere și interes să aflu cum ajunge la tine programul meu.

Așadar, te invit să te înscrii pentru prima sesiune de coaching gratuită, completând formularul de mai jos (click pe imagine) şi te voi contacta în cel mai scurt timp.

Share Button