Rezoluții pentru înflorirea ta

      Niciun comentariu la Rezoluții pentru înflorirea ta

Îți vine să crezi că au trecut deja 3 luni din acest an? Care este starea ta în acest moment?

Contextul actual – pandemie, război și multă incertitudine – ți-a creat un blocaj? Simți confuzie și nu știi cum va arăta viața ta de acum înainte? Ai nevoie de un impuls de încredere, de energie și reconectare cu tine și cu rezoluțiile tale pentru o viață mai armonioasă?
Hai la un eveniment de dezvoltare personală și autocunoaștere în care, ca tehnică de coaching, punem florile și energia lor în acțiune pentru a ne susține obiectivele, intențiile și rezoluțiile!

Cum stai cu intențiile rezoluțiile și obiectivele pe anul acesta?

S-a dovedit științific că intențiile puse la începutul anului ajung destul de repede în sertarul amânării. Te invităm să nu le pui acolo, ci să trecem la intenție și acțiune, în cadrul workshopului Rezoluții pentru înflorirea ta.

 • Vom fi ghidați de energia florilor pe tot parcursul procesului.
 • Patru ore intense doar pentru tine!
 • Conectare, visare și activare!
 • Tehnici de conectare și comunicare empatică, tehnici de coaching și lucru cu energia și vibrația florilor.
 • Totul pentru o viață în armonie.
 • Plantăm semințe cu sens ca să culegem roadele unui an așa cum îl dorim.

Ce vom face în cadrul workshop-ului?

 • Clarificăm diferența între rezoluții, intenții și obiective
 • Te ajutăm să te conectezi cu tine pentru a găsi răspunsurile importante pentru tine, văzând ce te împiedică și ce îți dă aripi să zbori sau îți dă combustibil să mergi mai departe
 • Te ghidăm să treci la planificare și la stabilirea pașilor.
 • Afli care sunt florile tale de suport și cum poți folosi energia florilor în favoarea ta
 • Realizezi, ghidat, un aranjament floral care să îți susțină viziunea pentru întregul an
 • Totul într-un spațiu de siguranță, cu blândețe și fermitate.

Când ? Unde?

Evenimentul are loc fizic în București (vei primi locația după înscriere) și durează 4 ore
Duminică, 03 aprilie de la ora 10.30 – 14.30

Locuri limitate! Doar 8 locuri disponibile

Contribuția financiară:

 • 333 lei/1 persoană
 • 555 lei/2 persoane (te încurajăm, deci, să vii cu o persoană dragă sau importantă)

Contribuția include:
– caiet de lucru (tipărit)
– cafea, apă și gustări vegane
– suport pentru aranjament
– burete floral.

Florile cu care vei lucra la atelier vor fi în grija ta pentru că face parte din procesul tău și le vei alege personal.

Cum te pregătești înainte de atelier:

 1. FLORI
  Mergi la piață, florărie sau într-o grădină și alegi ce flori simți că te cheamă, recomandarea e să fie flori mai rezistente. Fii atent(ă) la procesul în sine, ce culori te atrag, ce tipuri de flori, ce simți când le privești și le alegi. Vei avea nevoie de aproximativ 7 – 9 fire, dar dacă vrei, poți alege mai multe. Alege și verdeață: de la florărie sau din curte (iederă sau orice tip de frunze verzi sau crenguțe)
 2. SUPORTUL ÎN CARE VEI LUCRA – îți oferim noi, dar dacă îți dorești, poți să îți alegi tu propriul suport. Suportul poate fi orice tip de vas ceramic tip ghiveci (nu foarte înalt) sau orice coș de nuiele (în care se pune un celofan sau o pungă de plastic).
 3. Deschidere, dăruire, încredere

Despre facilitatori:

Lăcrămioara Ocunschi, coach

Sunt Lăcrămioara Ocunschi, trainer și coach certificat și iubesc să împletesc metode de training cu tehnici de coaching.

De aceea, despre workshopul Rezoluții și Intenții pot să spun cu sinceritate că este cel mai bun workshop al meu pentru a îți crea o viață fericită.

Am pornit de la un scurt workshop despre găsirea scopului: #FindingMyMeeaning, pe care l-am facilitat pentru un grup închis. La câteva zile după workshop, am primit feedback despre impactul asupra participanților. De Ziua lui Eminescu, am primit mesajul “Menirea vieţii tale e să te cauţi pe tine însuţi“, însoțit de rugămintea de a relua workshopul și cu recomnadarea de aprofundare. Astfel, prima ediție a avut loc la sfârșitul lui ianuarie 2021, iar participanții au plecat foarte conectați cu propria motivație și cu claritate legat de rezoluții și intențiile din viața lor. De atunci, zeci de oameni au participat la acest workshop.

Sunt Ioana Marinescu, consilier acreditat pentru dezvoltare personală și designer floral certificat.

Am fost inițiată în diverse terapii emoționale, pe care le folosesc în practica de zi cu zi si în lucrul cu clienții. Lucrez cu persoane care au nevoie să își regăsească puterea interioară și bucuria de a trăi și aplic metode clasice de consiliere, combinate cu metoda proprie, care îmbină consilierea cu designul floral.
Pe parcursul ședințelor, folosesc semnificația florilor și culorilor pentru a te ajuta să îți descoperi emoțiile. Lucrul cu mâinile pentru realizarea aranjamentului floral te ajută să vorbești mai liber, mai detașat despre provocarea ta și să găsești soluțiile cu mai multă claritate.

Ce au spus participanții la edițiile trecute:

În mai 2021, în cadrul unui grup închis facilitat de Lăcrămioara Ocunschi, la întâlnirea de setare de intenții și obiective a fost invitată și Ioana care a facilitat crearea unui aranjament online. Evenimentul a fost un real succes și, astfel, facilitatoarele au decis să relanseze evenimentul deschis pentru public.

Workshopul a fost o invitație să ne redescoperim și să ne reconectăm, să ne reamintim de delicatețea și puterea florilor și ființei umane. Plec cu optimism și cu încrederea că schimbarea mea se va putea realiza. – 
D, consilier școlar

Mi-a plăcut să creez o relație mai apropiată cu florile și m-a emoționat foarte mult să fac acest buchet și să îl investesc cu gândurile, emoțiile și intențiile mele. Intenția mea pentru viitor este EU aleg să fiu fericită!
– Livia, inginer

Participați cu încredere! Pe mine m-a pus foarte mult pe gânduri la unele aspecte ale vieții mele și modului meu de gândire. M-a ajutat să-mi conturez mai bine intențiile și obiectivele. 
– Simona, 28 ani

„Mi-a plăcut foarte mult experiența de azi. Îmi era puțin greu să mă gândesc la intenții, dar m-au ajutat mult semnificațiile și energia florilor.”
Irina, auditor

Astăzi, lucrând cu florile, am conștientizat delicatețea florilor și delicatețea ființei umane. Plec cu dorința de a cumpăra flori mai des, precum și cu optimism și încrederea că schimbarea și transformarea mea se va putea realiza”
– Maria, lector

M-am simțit tare relaxată și conectată cu mine. Mi-aș fi dorit să nu se termine evenimentul
Ana, inginer

Hai să te conectezi cu energia feminină care aduce creativitate, curgere, blândețe, să îți găsești răspunsurile și să îți setezi acțiunile!

Urmărește și pagina de facebook a evenimentului!

https://www.facebook.com/events/3503298953230308

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *