10 mituri despre empatie

      Niciun comentariu la 10 mituri despre empatie

Te invit să reflectezi pentru câteva momente la ce înseamnă pentru tine empatie. Ceea ce crezi tu se află pe lista cu mituri despre empatie?

Well, dacă ce crezi tu despre empatie se regăsește pe lista acestor mituri, cred că ai înțeles: nu despre asta este empatia. De-a lungul timpului am discutat mult despre diferite mituri legate de empatie, despre ce este și ce nu este empatia. Îți las mai jos una din definițiile date de Marshall Rosenberg, fondatorul Comunicării Nonviolente.

Empatia este ingredientul maaagic ce poate contribui la o viață și la relații armonioase. Vestea bună este că empatia se poate învăța.

Cursul Comunic cu empatie pentru armonie este o invitație la un curs introductiv, având la bază pașii din Comunicarea Nonviolentă. Empatia și comunicarea nonviolentă (sau CNV), este menţionată adesea în cursurile de parenting, antreprenoriat, coaching şi nu numai, deoarece ajută la schimbarea modului în care ne exprimăm şi în care ascultăm pentru a crea o conectare cât mai bună cu oamenii importanţi din viaţa noastră.

„Eu credeam că sunt empatică, dar unii oameni mi-au spus că nu sunt deloc empatică. Abia după acest curs am înțeles ce înseamnă empatia și ascultarea empatică.” cursant

R, participant la cursurile de Comunicare Nonviolentă

Este adevărat că mulți își doresc empatie și cred că sunt empatici, dar adesea nu sunt percepuți așa.
Iată câteva „lucruri” pe care le afli și cu care pleci de la curs.

Unde și când poți face acest curs?

  1. poți să mă chemi în organizația ta (sau compania ta) în care te implici și să îl faci alături de colegi. Te invit să îmi dai un mesaj și să ne conectăm pentru a crea un mediu mai empatic la locul de muncă.
  2. poți participa la un curs open (deschis publicului).

Încă o veste bună. Dacă îți dorești să participi la un curs open, sâmbătă, 17 aprilie, între 14.30 – 16.30, cursul se întoarce într-un nou format.
Pentru înscriere, te rog, să completezi formularul: https://forms.gle/SP8YxqwZpEda1qbT9
Mai multe detalii despre event găsești pe pagina mea de facebook aici https://www.facebook.com/events/1439059086459107 și pe site aici https://www.lacramioaraocunschi.ro/comunic-cu-empatie-pentru-armonie/

Deci … cât de importantă este empatia în viața ta? Unde ai vrea să participi la acest curs?

PS – revin în curând și cu alte aspecte legate de empatie. Te invit să mă urmărești și pe pagina de Instagram https://www.instagram.com/lacra_sit/

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *