Rezoluții și intenții

      Niciun comentariu la Rezoluții și intenții

Acum câteva săptămâni, am facilitat pentru un grup închis un scurt workshop despre găsirea scopului: #FindingMyMeeaning, în care ne-am uitat înăuntrul nostru ca să vedem cum e acolo și încotro o luăm ca să putem să ne definim intențiile și obiectivele pentru noul an, cincinal, deceniu.
La câteva zile după workshop, am tot primit feedback despre impactul și activarea din participanți. Totul a culminat de Ziua lui Eminescu, când am primit mesajul “Menirea vieţii tale e să te cauţi pe tine însuţi“, însoțit de rugămintea de a relua workshopul și cu recomnadarea de aprofundare.

Așadar vă anunț că duminică, 31 ianuarie, cât timp copiii își fac somnul de după-amiază, visăm și noi cu ochii deschiși de la 14.30 la 17.30 în cadrul workshopului Rezoluții și Intenții.
Tehnici de comunicare empatică și coaching. Trei ore doar pentru noi. Conectare, visare, planificare … și activare! Pentru o viață în armonie.

Doar 10 locuri. Doar 100 lei.
Înscrieri în formular: https://forms.gle/PHcTUKT92849n6E47

De ce să participi:
– vei pune “lupa” pe ce ai făcut până acum
– Îți clarifici care este diferența între intenții, obiective și rezoluții și îți setezi intențiile pe cele mai importante arii ale vieții tale
– Te conectezi cu tine pentru a găsi răspunsurile importante pentru tine, văzând ce te împiedică și ce îți dă aripi să zbori sau combustibil să mergi mai departe, adică o să arunci o privire la blocajele tale și o să sapi nițel să vezi de ce resurse ai nevoie
– îți faci propriul plan, adică chiar treci la planificare și la stabilirea pașilor.
– te pregătești să începi săptămâna cu motivație și alegeri conștiente.
– Totul într-un spațiu de siguranță, cu blândețe și fermitate.

Te invit să creionăm anul în care vei trăi într-un mod mai conectat cu tine, mai #conștient astfel încât la sfârșitul anului vei spune că a fost unul dintrei cei mai frumoși ani ai tăi de până acum.
La sfârșitul workshopului, vei primi un cadou din partea mea: o sesiune de coaching individuală.

Vreau să îți pun o singură întrebare:
La sfârșitul anului, când ai să te privești în oglindă, ce ai vrea să îți spui despre visurile și intențiile tale din acest an? Visurile și intențiile tale la care te-ai gândit la început de an. Cărora le-ai făcut download din mintea ta și le-ai pus pe hârtie. Nu le-ai pus încă? Nu ai găsit spațiul și timpul în vacanță?
Duminică după-amiaza, între 14.30 – 17.30, pentru acest workshop creez spațiul de visare, setare a intențiilor, planificare și activare. Un moment bun în care copiii dorm și tu îți acorzi timp ție și să începi săptămâna cu un nou vibe, cu conștientizare și motivare
Abia aștept să îți împărtășesc și din intențiile mele.

Înscrieri în formular: https://forms.gle/PHcTUKT92849n6E47

Cum îți găsești menirea? Cu lupa sau cu busola? Înspre ce îndică busola: spre inimă sau spre minte.
Ce înseamnă pentru tine succesul?
Cum îți stabilești intențiile? Si pentru împlinire, ce drum apuci? Cu ce ai să mergi? Pe jos? În zbor? Călare? De ce combustibil ai nevoie pentru a te propulsa până acolo?
Când pornești la drum?

Înscrieri în formular: https://forms.gle/PHcTUKT92849n6E47

PS – Dacă îți dorești să participi, dar nu poți participa duminică, scrie-mi te rog când ai putea (mai am 2 cereri on hold pentru altă dată).

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *