Pe cărările carierei

      Niciun comentariu la Pe cărările carierei

– Sunt tare bulvesata din cauza acestei pandemii și mă întreb oare cum pot gestiona această teamă/frică în viitorul apropiat? Ce am putea face să ne păstrăm job-urile în condițiile în care se tot fac restructurări sau ce putem facem în cazul în care suntem forțați să acceptăm niște condiții salariale reduse?

Acesta este doar unul din zecile de mesaje care au ajuns la mine în această perioadă de criză, în care multe persoane au îngrijorări legat și de viața profesională, nu numai de cea personală.  În ultimile luni, am avut foarte multe cereri de coaching pentru carieră, luni în care am ajutat clienții mei să decidă pe ce cărare a carierei să o apuce. 

Am invitat-o pe Oana CONSTANTINESCU, HR Business Partener, să venim  în fața dvs într-un webinar live interactiv pentru a vă împărtăși din experiența noastră și pentru a vă răspunde la întrebări ce v-ar putea ajuta să luați o decizie care să vă susțină visele și visurile.

Când și unde:

Cine sunt speakerii:

  • Oana CONSTANTINESCU, cu o experiență de peste 12 ani atât în companii, cât și în mediul non-profit. Ea este blogger și fondator al proiectului Sunt mamă și caut un job mai bun și susține, prin articole, webinarii și ședințe individuale, persoanele care vor să-și găsească un loc de muncă mai potrivit nevoilor și aspirațiilor lor.
  • Lăcrămioara Ocunschi, trainer și coach, aduce experienţa de peste 20 de ani a unui om de comunicare și a unui antreprenor care a lucrat cu oameni din multe industrii, antreprenoriat, corporaţii, precum şi din sectorul ONG.

De ce să participi:

  • Discutăm împreună despre atitudinea care te susține în perioadele de criză, despre posibile blocaje și despre (re)organizarea în atingerea obiectivelor și visurilor tale
  • Discutăm despre recrutare și selecție, legislația muncii, sugestii pentru îmbunătățirea CV-ului și pregătirea pentru interviu, orientare în găsirea unui job, explicarea unui contract de munca și a unui fluturaș de salariu (calcul salarial), etc
  • Vă împărtășim din experiența noastră și vă răspundem live întrebărilor care vă preocupă

Tombolă:
Toți participanții la eveniment vor participa la o tombolă unde pot câștiga:
– o sesiune de coaching în valoare de 200 de lei, facilitată Lăcrămioara Ocunschi
– un voucher cu 50% reducere la Pachetul de 5 întâlniri  sau la Programul de 3 luni cu 3 întâlniri pe lună (la alegerea câștigărtorului)
Mai multe detalii despre coachingul de carieră:
 https://www.lacramioaraocunschi.ro/index.php/coaching-pentru-cariera/

Înscrieri:
Pentru a participa, te invităm să completezi formularul din linkul de mai jos pentru:
– a primi datele de conectare si
– să ne lași întrebările care te frământă legat de carieră și perioada pe care o traversăm:

https://forms.gle/Sto2apynoGrUH4yE9

Te invităm să rămâi aproape de noi și pe paginile de Facebook: Lacramioara Ocunschi, trainer & coach și Mămică Activă

 

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *