On my way in June

      Niciun comentariu la On my way in June

On my way este “umbrela” sub care sunt organziate o serie de workshop-uri adresate femeilor care vor nu doar să pună întrebări legate de anumite aspecte pe care le-au învățat ca fiind „normale” din educația primită și din modelul cultural al societății din care fac parte, ci femei care caută răspunsul care le susține viața, contribuind la scopul și starea lor de bine, aducându-le bucurie și împlinire.

Am fost crescute să fim fete bune și ascultătoare, să vorbim când ne vine rândul, să avem grijă de nevoile celor din jur înainte de a avea grijă de ale noastre. Acest lucru s-a tradus în greutatea de a ne identifica nevoile și, de multe ori, în așteptarea ca ceilalți să le intuiască/ghicească. Uneori ne este greu să facem cereri directe, iar când o facem avem tendința de a-i irita pe ceilalți. Avem un critic interior puternic, care de multe ori pune presiune asupra noastră prin toate lucrurile pe care „trebuie să le facem”.

După aceste luni de criză colectivă, femeile, mai ales mamele, au făcut un efort mult mai mare decât de obicei. Am gândit și am creat pentru luna iunie două workshopuri special pentru ele.  Pe harta călătoriei lor, vom poposi mai întâi pe 18 iunie în câmpia unde începe tărâmul lui “trebuie”, iar pe 25 iunie ne vom plimba prin pădurea veșnic verde a lui “cere si a primi”, pădure în care ne vom reîncărca bateria.

Vino să afli mai multe despre drumul pe care l-ai ales. Vei vedea ce ai împachetat până acum și ce alegi să păstrezi. Vei descoperi care sunt obstacolele pe care le întâlnești pe acest drum, ce te împiedică să ajungi acolo unde îți dorești și cum poți să îți continui drumul cu ușurință.

18 iunie, ora 18.00⏱ –  Bun venit pe tărâmul lui „trebuie să”

Bun regăsit pe tărâmul lui “trebuie”. În cadrul acestui workshop, vom analiza ce nevoi se ascund în spatele lui “trebuie să” și cum le putem îndeplini într-un mod care să ne servească cu adevărat nouă și celorlalți.
✨Vei afla care sunt cele mai importante nevoi pe care le ai aici și acum
✨Și cum le poți împlini fără vină, datorie, rușine sau trebuie să-uri.
✨Transformă judecățile despre tine prin autoempatie si oferă-ți un spațiu de exprimare autentic

25 iunie, ora 18.00 – Bun venit în pădurea veșnic verde a lui „a cere și a primi”

În acest workshop vom explora energia cu care dăruim sau cerem – este o energia a bucuriei, care vine din iubirea față de noi înșine/ de ceilalți sau vine dintr-o energie a lipsei de alegere (vinovăție, frică, datorie, trebuie să)?

Vei afla cum să:
✨Faci cereri concrete față de tine și ceilalți, folosind un limbaj care să deschidă comunicarea.
✨Ai mai multă claritate despre cum poți primi aprecierea
✨Faci cunoștință cu credințele tale limitative, care te împiedica să-ți îndeplinești obiectivele.

🧐 Cum?
Folosind Comunicarea Nonviolentă (CNV), o filosofie de viață inspirată din învățăturile lui Gandhi și dezvoltată de psihologul Marshall Rosenberg.
Comunicarea Nonviolentă ne ajută să ne îmblânzim criticul interior, cel care ne îngreunează procesul de învățare și ne face să ne pierdem motivația. Prin CNV reușim să vedem nevoile noastre neîmplinite și să schimbăm modul în care ne exprimăm față de noi înșine și cei din jurul nostru.

🌟 Contribuția ta:
– 60 de lei/workshop
– 50 de lei dacă mai vii cu o prietenă/workshop
– Vrem ca ceea ce oferim să fie accesibil pentru toată lumea, așa că dacă vrei să participi dar nu îți poți permite, scrie-ne și vom găsi o cale.

Vino la întâlnirea cu cea mai importantă femeie din viața ta la un eveniment dedicat exclusiv femeilor!

De ce?
✨Pentru un power shake de motivație, stare de bine și claritate, ca un binemeritat detox ✨

Cum?
Folosind Comunicarea Nonviolentă (CNV), o filosofie de viață inspirată din învățăturile lui Gandhi și dezvoltată de psihologul Marshall Rosenberg.
Comunicarea Nonviolentă ne ajută să ne îmblânzim criticul interior, cel care ne îngreunează procesul de învățare și ne face să ne pierdem motivația. Prin CNV reușim să vedem nevoile noastre neîmplinite și să schimbăm modul în care ne exprimăm față de noi înșine și cei din jurul nostru.

Acest workshop este pentru tine dacă vrei să:
✨Afli mai multe despre nevoile și emoțiile tale (ce este cu adevărat important pentru tine aici și acum)
✨Faci cereri concrete față de tine și ceilalți, folosind un limbaj care să deschidă comunicarea.
✨ Faci cunoștință cu credințele tale limitative, care te împiedica să-ți îndeplinești obiectivele.
✨Ai mai multă claritate despre cum să-ți setezi obiectivele

🔶 Formular de înscrierehttps://forms.gle/1EduzxUVvgkH55TU6

Pentru noutăţi şi postări recente despre eveniment, te invităm să urmăreşti şi evenimentul pe Facebook https://www.facebook.com/events/2519656494954053/

Cine facilitează evenimentul?  

Anca ZLĂVOG

Specialist în comunicare și industrii creative, pasionată de comunicarea empatică, pe care a descoperit-o o dată cu procesul de educație al fiului ei.

A urmat cursurile Asociației pentru comunicare nonviolentă din România, precum și cursuri internaționale.

Visează la o lume în care empatia să devină o abilitate la fel de căutată și stimulată ca abilitățile logico-matematice.

 

Lăcrămioara OCUNSCHI

Coach, specialist în comunicare organizaţională cu studii de psihopedagogie, formator CNFPA, trainer în echipe naționale şi internaționale, implicată în educaţia adulților, tinerilor și copiilor, organizează workshop-uri, programe şi tabere în care utilizează învățarea experențială pentru a facilita procesul de învățare.
Din 2016 studiază şi practică comunicarea empatică, participând la cursurile Asociației pentru Comunicare Nonviolentă din România cu traineri certificaţi internaţionali. Dorința ei este de a contribui la crearea unor comunități care să cunoscă şi să practice CNV

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *