De la epuizarea emoțională la starea de bine

Ceea ce ne dorim cu toții este să ne fie bine, să experimentăm și să trăim o stare de bine.
Dar cum fac când ajung la epuizare din cauza emoțiilor care iau naștere în mine în urma evenimetelor din jurul meu?

L-am invitat pe Sabin Muresan să ne inspire și să ne povestească despre :
* Emoțiile care ne epuizează de energie și cele care ne regenerează
* Acceptarea emoțiilor în corp (psiho – somatică)
* Crearea unui nou fundament emoțional și a stării de bine

Evenimentul este GRATUIT va fi transmis live pe Grup de studiu Comunicare Nonviolenta. Când?
Marți, 12 mai, de la ora 18.30.

De ce l-am invitat pe Sabin?
Pentru că amândoi împărtășim valori comune. În primul rând, Sabin este omul de la care am aflat prima oară ce înseamnă Comunicarea Nonviolentă (CNV) în cadrul unei Academii de Leadership la Cercetașii României. Datorită lui am găsit inspirație și încredere să merg pe drumul descoperirii și practicării comunicării cu empatie, adică a Comunicării Nonviolente.

Cum exprimarea emoțiilor și sentimentelor reprezintă pasul 2 din procesul CNV, l-am invitat să ne povestească despre emoțiile care ne epuizează și cum putem crea un nou fundament emoțional pentru starea de bine.

Cum mi-am propus să organizez periodic evenimente pe acest grup, nu puteam începe seria acestor evenimente decât cu el, în semn de recunoștință.

Cine este Sabin?
Sabin Mureșan este trainer acreditat al HeartMath Institute și coach. El sprijină persoane și grupuri să se conecteze la cele mai bune resurse interioare, creând experiențe de învățare, auto – cunoaștere și conștientizare. Sabin a lucrat în ultimii douăzeci de ani pe patru continente în domeniul armoniei sistemice și transformării conflictelor prin mijloace pașnice.
Totodată, are experiență de douăzeci de ani în facilitarea de învățare prin experiență directă și procese de grup (cursuri și teambuilding).
Domeniile lui de expertiză sunt coaching psiho-somatic, comunicarea empatică și nonviolentă, inteligența emoțională, mindfulness și auto-cunoaștere, dezvoltarea sistemică a echipelor și organizațiilor, armonizarea dintre minte – corp – spirit, simplitate și eficacitate.

Ce ai de făcut?
Pasul 1: intră pe grupul de facebook Grup de studiu Comunicare Nonviolenta:  https://www.facebook.com/groups/210780846204429/
Pasul 2: dă join sau particip la evenimentul de aici https://www.facebook.com/events/178014263439715/
Pasul 3: salvează-ți în agendă data și ora: marți, 12 mai, ora 18.30 

Later edit: evenimentul a fost înregistrat și este disponibil pe grupul de facebook Grup de studiu Comunicare Nonviolenta: la acest link
https://www.facebook.com/sabin.muresan/videos/10163687770265224/

Despre mine:
În 2016, în cadrul unei Academii de Leadership de la Cercetașii României, am descoperit Comunicarea Nonviolentă. Pentru mine a fost ca şi cum m-am regăsit pe mine, aducându-mi un sentiment de “acasă”. Conectarea cu mine m-a ajutat să mă înţeleg şi mai ales să îmi îmbunătăţesc cea mai importantă relaţie: cea cu copilul meu. De atunci, o studiez cu emoţie, curiozitate, bucurie şi entuziasm, participând la cursuri, citind articole şi cărţi, ascultând materiale, reflectând şi străduindu-mă zi de zi să o pun în practică în familia mea sau cu colegii şi partenerii mei. Am o experienţă de 20 ani în management, marketing şi comunicare în companii naționale şi internaționale. Sunt coach, formator CNFPA, specialist în comunicare cu studii de psihopedagogie, trainer în echipe naționale şi internaționale, implicată în educaţia adulților, tinerilor și copiilor, organizând workshop-uri, programe şi tabere în care utilizez învățarea experiențială pentru a facilita procesul de învățare. Pentru mine Comunicarea Nonviolentă a devenit un stil de viaţă pe care vreau să îl transmit mai departe, scopul meu fiind de a contribui la crearea unei comunităţi care să cunoască şi să practice CNV.  www.lacramioaraocunschi.ro

 

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *