Ce aș face dacă aș avea vaccinul împotriva acestui virus?

Oare ce mai faci? Cum mai ești? Serios. Cum mai ești? Chiar aș vrea să știu cum s-au schimbat nevoile tale în această perioadă?
Eu știu că suntem cu toții diferiți și de aceea sunt convinsă că situația actuală ne-a atins diferit. Unii au avut timp mai mult de citit si de explorat hobby-uri care mai de care. Alții nu au avut timp nici să respire cu pretențiile „noilor colegi” de casă-birou. Indiferent de cât de mult timp au avut sau nu, mulți au reflectat la jobul pe care îl au și ce vor face mai departe. De asemenea,  ce am auzit eu de la mulți este că, chiar dacă au avut sau nu mult timp disponibil, au participat la tot felul de cursuri, cursulețe și cursișoare aka workshopuri și webinarii, unele pe care le doreau, altele pe care au fost nevoiți să le facă. Știu că trecem cu toții prin momente prin care nu am mai trecut, iar ceea ce îmi doresc pentru mine și pentru voi este să nu lăsăm fricile să ne țină pe loc în a ne urma speranțele, dorințele și visurile. Și să o facem cu grijă și responsabilitate pentru noi și pentru cei dragi.
Într-o zi, la o sesiune de coaching, cineva m-a întrebat „Ce ai face dacă ai avea vaccinul împotriva acestui virus?” 
Recunosc că am rămas puțin pe gânduri și mi-au venit tot felul de răspunsuri. Apoi m-am întrebat cum îmi servește mie întrebarea asta. E foarte important să fim atenți la întrebările pe care ni le punem pentru că răspunsurile ne vor duce cu energia într-o anumită direcție. Intrebările sunt de fapt hrană pentru mintea noastră. Și atunci… cu ce îmi hrănesc mintea? Desigur, dacă aș avea vaccinul, aș face aia și aia și aia și aia. De fapt, care ar fi intenția mea? Ce mi-aș dori și ce nevoie mi-ar împlini? Toate acele acțiuni mi-ar susține nevoia mea de contribuție. Și dacă nu am acest vaccin?
Cum pot să îmi împlinesc nevoia de contribuție pentru a aduce alinare, claritate, speranță, energie și focus oamenilor? Cum pot eu să îi servesc mai bine pe cei din jurul meu cu ceea ce am și ceea ce știu eu mai bine?
Dacă și tu ai această dorință sau nevoie de contribuție, te invit să îți iei aceste întrebări și să răspunzi cum e pentru tine.
Ce pot eu să fac? Ofer sesiuni individuale de ascultare empatică, consiliere și coaching. Iar în această perioadă au făcut o mare diferență în stările oamenilor, inclusiv la cei care au avut membri de familie afectați de virusul neminune. Dar nu numai pentru ei. Ce mai fac? Desigur, să facilitez învățarea pentru a crea spații empatice.
Astfel, m-am gândit să combin tot ce știu în întâmplarea ce se va întâmpla sâmbătă, 09 mai 2020 la ora 09.30.
Indiferent unde ești și cum ești, te invit sâmbătă dimineața să te aduci așa cum ești, cu speranțe, cu temeri, cu îngrijorări, la unul din workshopurile mele de suflet. Te invit să aduci viața ta la workshop, nu să aduci un alt workshop în viața ta. 
Este vorba despre prima ediție oficială online a cursului Comunic cu empatie pentru armonie, ediție în care vom pune accent pe nevoile noastre și pe puterea empatiei. Un workshop în care afli că tot ce faci, în orice moment al vieții tale, este pentru a îți împlini nevoile. Și mai afli despre conflicte și cum putem să le transformăm. Apoi, un modul întreg este dedicat empatiei, creării spațiului empatic și cum ne ajută empatia să creăm relații de calitate acasă, la serviciu, în afaceri.
Tu unde, în viața ta, îți dorești armonie în relații?
Așa că din orice colţ al lumii sau al casei ai fi, poţi participa la acest workshop online, care va fi interactiv 🥳, nu înregistrat. Asta înseamnă că vei putea primi răspuns la întrebările şi neclarităţile tale.
Ce vei afla? 
– Vei descoperi 4 paşi ai unui proces de comunicare care, înțeles şi practicat, poate îmbunătăți calitatea relațiilor pe care le avem cu colegii sau cu cei dragi, partenerul, părinții, copiii, prietenii. Vom afla cum să ne apropiem de ei prin comunicarea empatică pentru că este despre abilitatea de a ne conecta pentru a înțelege ce se întâmplă în interiorul nostru şi al celuilalt, care sunt nevoile fiecărui partener de comunicare, precum şi abilitatea de a găsi soluții să ne împlinim nevoile împreună.
Ce aduce în plus acest workshop față de alte ediții : 
🌟 un modul gratuit de coaching de grup pentru cei care vor să facă mai mulți pași în a implementa NVC-ul în viața lor: 30 de minute – în afara cursului, adică de la 12.45 la 13.15
🌟  În plus, pentru a te ajuta să treci mai bine prin această perioadă, vei primi cadou sesiune de coaching individual în valoare de 200 lei, sesiune care îți poate aduce claritate și focus  într-un domeniu din viața ta în care vrei să evoluezi.
Concret, ce vei primi? 
– primeşti un ghid ce va contribui la dezvoltarea vocabularului de emotii şi nevoi.

– primeşti un ghid de ascultare empatică
– vei fi parte dintr-o comunitate care cunoaşte şi practică CNV şi vei descoperi că CNV este mai mult decât un proces de comunicare, este un stil şi o filozofie de viaţă, deci vei primi acces la această comunitate.
– vei fi alături de mine la această primă ediţie online și vei primi multumirile mele pentru suport.
– îmi vei da feedback constructiv (well, aici îmi dai, dar tot vei primi ceva: recunoștința mea)

Contribuţia ta:
În funcție de valoarea pe care crezi că ți-o aduce cursul și pentru eforturile şi energia mea de a crea un spațiu şi în online ca să duc mai departe povestea CNV, te invit să contribui cu o sumă ca încurajare, considerație, suport şi speranţă:
– 130 – 150 lei/ persoană
– 180 – 200 lei/ cuplu
– 100 lei/ cadru didactic
– 35 – 50 lei pentru studenţi şi elevi cu vârsta peste 16 ani
Dacă este o barieră pentru tine contribuția financiară, te rog scrie-mi şi fac să fie bine.
În plus, pentru a te ajuta să treci mai bine prin această perioadă, așa cum ți-am scris mai sus, vei primi cadou o sesiune individuală de coaching în valoare de 200 lei.
Dacă nu reuşeşti să faci plata până începe cursul, nu te stresa. Sunt convinsă că o vei face şi după curs.
În această cutie virtuală am împachetat grijă, parfum de flori de mai, un fir de praf de stele și o sesiune gratuită de coaching în valoare de 200 lei, astfel încât să îți atingi stelele oricât de sus ar fi. Știi cum se spune? Dacă poți să ai un vis, ți se vor da și șanse să îl împlinești. Dacă participi la acest curs, o vei primi imediat, o dată cu terminarea cursului. Sesiunea este facilitată cu multă bucurie de mine și va avea loc online.Ești gata pentru înscriere?
Te rog să dai click pe acest link și să completezi formularul.  https://forms.gle/SP8YxqwZpEda1qbT9
După înscriere, vei primi pe email detaliile de conectare și alte aspecte organizatorice.
Staaaaaaiiiii!!!! 
Vreau să te mai rog ceva: dacă ai o persoană importantă în viaţa ta, care crezi că ar găsi valoare în acest workshop, ai dori să îi recomanzi să participe și ea? Eu m-aş bucura și aș fi recunoscătoare pentru că ai contribui la nevoia mea de comunitate şi speranţă.
Te rog să îmi scrii dacă ai citit mesajul meu și dacă mai ai ceva de clarificat, te rog nu ezita să îmi scrii. Eu chiar vreau să știu ce mai faci și cum pot să te susțin.
Hai să ne bem împreună cafeaua şi ceaiul şi să lăsăm lumea asta un pic mai bună şi mai empatică!
Lăcră
Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *