Păstrați un petec de cer deasupra voastră

Vă rog eu mult să păstrați un petec de cer deasupra voastră. Astăzi a fost ziua în care am acordat cele mai multe și mai intense intervenții de ascultare empatică; am făcut coaching abia după ce am oferit spațiu pentru empatie…

E normal să simțim doruri, e normal să avem emoții puternice. Atât timp cât suntem vii, vom avea emoții care ne vor arăta spre lucrurile importante din viața noastră: oameni, lucruri, locuri la care nu mai avem acces. Dar …nu te învinovăți și nu căuta vinovați. Și nu îți minimiza dorul sau durerea, nu o ignora și nu compara durerea ta cu a altora.
Și mai ales, te rog mult, nu îți cere scuze pentru emoțiile tale, pentru nodul din gât sau pentru lacrimile care o iau la vale!
Vulnerabilitatea este un cadou pe care ți-l faci ție și lumii, în care te arăți așa cum ești: fără mască, deși porți una.

Nu, nu a fost marți ziua cu 3 ceasuri rele. Nu ziua ne dă starea de spirit, ci starea noastră ne creează ziua. Gândește cu speranță și fă lucrurile cu grijă pentru tine și pentru cei dragi.
Atunci când mii de lucruri și de gânduri te trag în jos, găsește acel gând care te ridică. Ți-e greu? Spune-mi și vin să te susțin! Hai să trecem împreună prin asta!

Sunt aici și acum.

Am și eu doruri care bat cu pumnii la ușa sufletului. Le deschid, le primesc să stea o vreme și apoi le las să meargă ca să merg și eu mai departe cu viața mea. Și aleg să fac tot ce știu și pot mai bine.

Vă cuprind cu dorurile voastre pereche sau nepereche.

Later edit: las aici acest formular ca semn de încurajare pentru a ne vedea și povesti… on line. Te voi contacta în cel mai scurt timp.

Ținem legătura și pe
– Facebook: https://www.facebook.com/LacramioaraOcunschi/
– Instagram https://www.instagram.com/lacra_sit/ sau
Linkedin https://www.linkedin.com/in/lacramioara-ocunschi-3006341/
Email lacra.ocunschi[@]gmail.com

#aicisiacum #dor #empatie #coaching

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *