Prima ediţie online

      Niciun comentariu la Prima ediţie online

– Lăcră, când faci şi un curs online ca să pot participa şi eu? e întrebarea pe care am primit-o de multe ori.

Şi, iată, la vremuri noi, acţiuni noi.

Dacă vi se pare că vizualul e într-o rână, ei bine, nu vi se pare. Mai ales acum în vremurile astea în care avem impresia că pământul o ia la vale şi simţim teamă, îngrijorare şi chiar anxietate, în care izolarea ne-a adus singurătate sau suprasolicitare pentru a găsi cea mai potrivită soluţie de a lucra de acasă cu “noi colegi” de birou. Trecem cu toţii printr-o perioadă care ne-a adus şi ne aduce multe provoacări. O perioadă în care suntem de multe ori într-un vârtej emoţional, generat de schimbări şi gândurile noastre legate de prezent şi mai ales de viitor, gânduri ce poartă grija pentru ce este important pentru noi. 

Perioada în care #stămîncasă a fost prelungită şi vreau să vin către voi cu o invitaţie de a fi alături de mine în online, la prima ediţie online a cursului Comunic cu empatie pentru armonie.  Am adaptat cursul  pentru mediul online şi vă invit să ne bem ceaiul şi cafeaua împreună sâmbătă, pe 11 aprilie, de la 09:30. Va fi #interactiv cu conectare la propriile nevoi, cu ascultare şi împărtăşire.
Vor fi două module:
09.30 – 09.45 – conectare – check-in
09.45 – 11.00 – modulul I: elementele fundamentale ale CNV
11.00 – 11.15 – pauză de pus mâncarea la cuptor
11.15 – 12.15 – modulul II: empatia în viaţa mea (optional, gratuit, cine doreşte şi poate să mai rămână)
12.15 – 12.30 – checkout – rămas bun

Workshopul prezintă elementele fundamentale ale Comunicării Nonviolente (sau CNV), care este menţionată adesea în cursurile de parenting, antreprenoriat, coaching şi nu numai pentru că ajută la schimbarea modului în care ne exprimăm şi în care ascultăm pentru a crea o conectare cât mai bună cu oamenii importanţi din viaţa noastră.
Este un atelier de comunicare prin care descoperim cum putem contribui la starea de bine a oamenilor importanţi din viaţa noastră:
– aflăm ce înseamnă să ne exprimăm cu sinceritate şi vulnerabilitate,
– cum ne manifestăm recunoștința pentru contribuţia la starea noastră de bine.
– aflăm ce este empatia şi ascultarea empatică, dar mai ales care sunt barierele ascultării empatice.

Tu unde eşti?
Eu sunt la Constanţa în această perioadă. Poza alăturată este mai veche, nu este să vă fac în ciudă pentru că sunt aici, ci doar pentru a ne da un check-in şi a vedea de unde “venim”. Din orice colţ al lumii sau al casei ai fi, poţi participa la acest workshop online, care va fi interactiv 🥳, nu înregistrat. Asta înseamnă că vei putea primi răspuns la întrebările şi neclarităţile tale.

De ce te invit: 
– să fii alături de mine la această primă ediţie online.
– să îmi dai feedback constructiv
– să afli ce înseamnă Comunicarea cu empatie sau Comunicarea Nonviolentă
– să primeşti un ghid ce va contribui la dezvoltarea vocabularului de emotii şi nevoi.
– poţi fi parte dintr-o comunitate care cunoaşte şi practică CNV şi vei descoperi că CNV este mai mult decât un proces de comunicare, este un stil şi o filozofie de viaţă.

Deci, concret, …. de ce să participi şi tu?
– Vei descoperi 4 paşi ai unui proces de comunicare care, înțeles şi practicat, poate îmbunătăți calitatea relațiilor pe care le avem cu colegii sau cu cei dragi, partenerul, părinții, copiii, prietenii. Vom afla cum să ne apropiem de ei prin CNV pentru că CNV este despre abilitatea de a ne conecta pentru a înțelege ce se întâmplă în interiorul nostru şi al celuilalt, care sunt nevoile fiecărui partener de comunicare, precum şi abilitatea de a găsi soluții să ne împlinim nevoile împreună

Workshopul are la bază cartea Comunicarea Nonviolentă- Un limbaj al vieţii, al lui Marshall Rosenberg, şi prezintă elementele Comunicării Nonviolente.

Cred din toată inima că CNV-ul ne ajută la crearea si consolidarea unor relații bazate pe încredere, respect, empatie, colaborare și poate aduce mai multă bucurie şi armonie în viața de familie, la serviciu şi nu numai. –  Lăcrămioara Ocunschi

Vă invit să contribuiţi cu o donaţie între 35 şi 55 lei ca încurajare, suport şi speranţă pentru eforturile şi energia mea de a continua să duc mai departe  şi în online povestea CNV

Cursul are loc sâmbătă, pe 11 aprilie, de la ora 09:30, şi va dura 90 minute până la ora 11.00
Te aștept să vii mai devreme cu 15 minute pentru a te acomoda cu “locația online” pe Zoom. Vezi  cum să te pregăteşti pentru sesiune aici: Pregătiri pentru webinariile/cursurile online facilitate de mine
La ora 11.00 facem o pauză de 15 minute pentru a pune mâncarea în cuptor.
Începând cu ora 11.15, timp de o oră, cine doreşte se poate alătura la o sesiune gratuită despre empatie, barierele empatiei, în care vom exersa ascultarea empatică, până la ora 12.15. Apoi ne rezevăm 15 minute pentru checkout, iar la 12.30 ne luăm rămas bun.
Astfel, vă rămâne timp să aşezaţi masa, iar la ora 13.00 să mâncaţi cu toţi “colegii” din casă.

Pentru înscrieri: https://forms.gle/SP8YxqwZpEda1qbT9
După înscriere, veţi fi contactaţi pentru comunicarea detaliilor de conectare.

Haideţi să ne bem împreună cafeaua şi ceaiul şi să lăsăm lumea asta un pic mai bună şi mai empatică!

Vă aștept cu bucurie şi senin.
Lacramioara Ocunschi

Mai multe detalii despre mine: https://www.lacramioaraocunschi.ro/index.php/2017/11/12/training/  

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *