Reîntâlnirea cu tine

      Niciun comentariu la Reîntâlnirea cu tine

Unele cadouri sunt mici, altele mari, dar cele care vin din inimă sunt neprețuite.

Vine 8 martie și nu știi ce cadou să oferi femeilor din compania ta?  Ce zici de un cadou care să le aducă mai multă încredere în sine, curaj să se exprime autentic și să-și comunice eficient nevoile, fără judecăți, evaluări și etichete?

 

Special pentru ziua şi luna femeii, am conceput cu multă grijă un workshop de 2,5 ore pentru doamnele din companii, un workshop interactiv, ce oferă abilități practice, aplicabile în viața de zi cu zi, acasă şi la serviciu

Vom crea un spaţiu de încredere, relaxat şi conectant, în care vom aborda câteva din temele

✨Să își identifice valorile importante pentru ele aici și acum
✨Să facă cereri folosind un limbaj care deschide comunicarea
✨Să învețe să spună nu cu inima deschisă și da în mod autentic
✨Să obțină mai multă claritate despre cum să se comporte în acord cu valorile lor

Workshopul aduce elemente din Comunicarea cu empatie sau Comunicarea Nonviolentă (CNV), o filosofie de viață inspirată din învățăturile lui Gandhi și dezvoltată de psihologul Marshall Rosenberg. Comunicarea cu empatie ne ajută să ne îmblânzim criticul interior, cel care ne îngreunează procesul de învățare și ne face să ne pierdem motivația. Prin CNV reușim să vedem nevoile noastre neîmplinite și să schimbăm modul în care ne exprimăm față de noi însene și cei din jurul nostru.

Workshopul, organizat în companie sau într-un loc agreat în comun, este facilitat de:

Anca ZLĂVOG

Specialist în comunicare și industrii creative, pasionată de comunicarea empatică, pe care a descoperit-o o dată cu procesul de educație al fiului ei.

A urmat cursurile Asociației pentru comunicare nonviolentă din România, precum și cursuri internaționale.

Visează la o lume în care empatia să devină o abilitate la fel de căutată și stimulată ca abilitățile logico-matematice.

 

Lăcrămioara OCUNSCHI

Coach, specialist în comunicare organizaţională cu studii economice şi de psihopedagogie, formator CNFPA, trainer în echipe naționale şi internaționale, implicată în educaţia adulților, tinerilor și copiilor, organizează workshop-uri, programe şi tabere în care utilizează învățarea experențială pentru a facilita procesul de învățare.
Din 2016, studiază şi practică comunicarea empatică, participând la cursurile Asociației pentru Comunicare Nonviolentă din România cu traineri certificaţi internaţionali. Dorința ei este de a contribui la crearea unor comunități care să cunoscă şi să practice CNV

 

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *