Şcoala de SuperEroi şi Şcoala de Dresat Dragoni

Hei! Ai auzit? Pe 7 septembrie, toooti copiii vin la cea mai tare scoala din Galaxie: Scoala de SuperEroi! Fiecare copil are superputerile lui, iar eroii Itsy Bitsy sunt gata sa ii ajute sa si le descopere, la Scoala de SuperEroi.
Cand? 7 septembrie, de la ora 10:00 la 20:00.
Unde? Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti (langa Palatul Copiilor)

Da join evenimentului de pe Facebook – Scoala de SuperEroi | Powered by Itsy Bitsy FM –  si ramai la curent cu toate noutatile!

scoala de supereroi itsy bitsy

Copiii isi descopera superputerile la Scoala de SuperEroi!

Itsy Bitsy festival pentru copii de 1 iunie, si incheiem vacanta de vara cu acelasi chef de sarbatoare! Asa ca am pregatit pentru cei mici un eveniment care sigur ii va antrena si ii va pregati pentru un nou an scolar: Scoala de SuperEroi.

Stim ca fiecare copil are superputerile lui, iar eroii Itsy Bitsy se vor asigura ca niciun prichindel nu incheie vacanta de vara fara sa-si descopere superputerile! Cum? Participand la toate activitatile care vor avea loc la Scoala de SuperEroi.

Toata ziua, prin joaca si activitati sportive, creative, muzicale, prin experimente distractive, copiii isi vor descoperi aici puterile interioare si vor sti apoi sa si le activeze ori de cate ori au nevoie, la scoala si in viata de zi cu zi. Cei mici au sansa sa descopere ca sunt curajosi, creativi, prietenosi, plini de energie, bucurie, bunatate, incredere si in multe alte feluri, caci fiecare copil este special in felul lui.

Copiii care vor raspunde provocarilor din parc vor primi de la SuperEroii Itsy Bitsy bratari cu superputeri potrivite abilitatilor lor, pe care le vor folosi tot anul scolar, pentru a-si aminti ca pot sa-si activeze puterile interioare, ori de cate ori au nevoie, pentru performate de orice fel.

În cadrul Scolii de SuperEroi vom lansa sâmbătă şi Şcoala de Dresat Dragoni.
Ne găsiţi în sectorul galben, sectorul Încrederii, la numărul 5 🐉❤️🐲
Pregătim jocuri, poveşti si multe suprize.

Lăsaţi dragonii să vină la noi!

 

 

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *