Empatia pentru clienţi

      Niciun comentariu la Empatia pentru clienţi
Girafa este simbolul Comunicarii Nonviolente

Girafa este simbolul Comunicarii Nonviolente

Acum 16 ani încercam să adorm. A doua zi urma să fie cea mai emoționantă întâlnire din viața mea. Nu reușeam și pace…
Deveneam mamă și aveam mii de întrebări: dacă voi fi un părinte bun, dacă voi ști să îl cresc, să am grijă de el, să fac cele mai bune alegeri pentru el. Câte stele pe cer, tot atâtea întrebări și emoții. E adevărat că pruncul a venit pe lume fără “manual de utilizare”, dar am primit altceva: intuiție și iubire. De fapt, cred că e ajutor divin.
A fost greu. Știu. Dar cu iubire poți să urci mulți munți și să străbați multe văi… mai ales atunci când nu ştii ce să mai faci ca să îţi adoarmă pruncul, iar ţie să nu îţi pice ochii în gură.

Te recunoşti în situaţia în care îţi adormea pruncul şi nu mai opreai maşina la benzinărie pentru “urgenţa ta”?

Am văzut de câteva ori acest film şi parcă mai ieri eram în situaţia asta. Mă gândeam la astfel de situaţii şi vreau să te întreb: îţi aminteşti o situaţie în care tu erai client, iar un “furnizor” empatizat cu situaţia ta? Cum te-ai simţit?

Atunci când povestesc despre grupul de studiu NVC şi despre rolul emapatiei în relaţia cu clienţii, mi se întâmplă să văd priviri uimite. Empatia este importantă atât în relaţia cu oamenii dragi şi apropiaţi, cât şi cu colegii şi cu clienţii şi nu numai. Empatia ne apropie şi arată umanitatea din noi.

Despre empatie, despre cum ne conectăm cu oamenii importanţi din viaţa noastră şi despre cum facem să avem relatii armonioase, autentice şi de calitate cu ei povestim la Grupul de studiu al Comunicării Nonviolente. Pregătim dosarele pentru noul grup de studiu pentru Comunicare Nonviolentă, ce va  începe în ianuarie 2019 şi se va desfăsura săptămânal, miercuri seara, de la 19:00 – 21:00, pe parcursul a 13 întâlniri. Ai vrea să ni te alături?
Te aşteptăm. Scrie-ne în comentarii intentia ta de participare. Ai mai multe detalii despre grup aici.

Despre grupul de studiu pentru Comunicare Nonviolentă

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *