#SusţineInovaţia

      Niciun comentariu la #SusţineInovaţia

În anul Centenarului, echipa EFdeN reprezintă cu mândrie inovația românească la cea mai importantă competiție de case solare și tehnologii integrate din lume: Solar Decathlon in Dubai  !

Supereroii EFdeN au finalizat casa EFdeN Signature în 14 zile, intrând într-o competiţie cu 10 probe.

Au fost deja premiați ca vicecampioni mondiali la capitolele inginerie și construcție, s-au clasat pe locul 3 la sustenabilitate şi este campioană mondială la proba de Comunicare, cea de-a treia probă din cadrul competiţiei Solar Decathlon Middle East!  Au fost analizați de către echipe de jurați internaționali şi pentru probele: eficiență energetică, arhitectură și soluții creative.

Cum ziceam, periodic, ei au trecut prin diverse probe, iar acum sunt la proba popularitatii online. Acum sunt foarte de aproape de sfârșitul competiției Solar Decathlon Middle East, iar după toate probele monitorizate și jurizate, acesta este momentul în care oamenii își pot spune cuvântul și își pot alege preferatul!

Susţine Inovaţia!

Echipa a primit şi primeşte aprecieri la Dubai, peste 2000 oameni votând deja, şi are mari sanse să câştige marele premiu, dar Malayezia le “suflă tare” în ceafă. (vezi aici clasamentul)

Haideţi să “suflăm noi în aripile EFdeN” şi să votăm Team EFdeN în acest formular de vot: https://goo.gl/bZRUQF  !
Putem vota până mâine, miercuri, 28 noimebrie, ORA 10.00 aici
Eu îi susţin cu mare drag şi emoţie.

Dacă tot eşti acum şi aici, votează acum şi dă mai departe. În aceasta proba sunt numărate voturile online şi au mare nevoie de un boost din partea noastră.   

Hai România! Go! Go! GO, Romania! 🇷🇴

Mai multe detalii pe www.efden.org/sustine-inovatia

 

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *