Thankful & grateful

      Niciun comentariu la Thankful & grateful

– Mulţumesc, auzi când faci ceva pentru altcineva.
– Mulţumesc, spui şi tu când cineva face ceva pentru tine.

De ce mulţumim? De ce ne exprimăm recunoştinţa? Pentru a recompensa? Pentru a lăuda? Pentru a îi face pe ceilalţi să facă ceva? Intenția care stă în spatele exprimării recunoștinței ar fi bine să fie doar pentru a le spune că acțiunile lor au contribuit la bunăstarea noastră într-un fel.

 

Contribuția la bunăstarea altora este una dintre cele mai profunde nevoi pe care le avem ca ființe umane, facând parte din umanitatea noastră și ne place să știm dacă încercarea noastră de a face acest lucru a avut succes. Exprimarea recunoștinței este un mecanism de feedback natural care ne oferă aceste informații.

Cea mai adâncă dorință a naturii umane este nevoia de a fi apreciat.
[The deepest craving of human nature is the need to be appreciated].
William James

Workshopul Thankful & Grateful for better relationships aduce în atenţie relaţiile interumane şi actiunile care au loc în cadrul acestor relaţii, acţiuni ce contribuie la starea de bine, împlinind nevoi şi generând sentimente plăcute generate de împlinirea nevoilor.

Atelierul este o călătorie în paşi de comunicare nonviolentă, în care participanţii află cum acţiunile oamenilor importanţi din viaţa lor contribuie la starea lor de bine, la împlinirea nevoilor proprii.  Workshopul punctează beneficiile exprimării recunoştinţei, dar mai ales cum să ne exprimăm recunoştinţa pentru contribuţia la bunăstare.

Recunoştinţa este cea mai sănătoasă dintre toate emoţiile umane. Cu cât exprimi mai mult recunoştinţa pentru ceea ce ai, cu atât vei avea mai multe motive pentru a-ți exprima recunoștința.
[Gratitude is the healthiest of all human emotions. The more you express gratitude for what you have, the more likely you will have even more to express gratitude for.]
– Zig Ziglar

Obiceiurile şi ritualurile de recunoştinţă măresc bunătatea şi bucuria. În cadrul workshopului veţi afla sugestii pentru obiceiuri şi ritualuri de recunoştinţă.

The gratitude increases the Kindness and the Joy  

Te invit la un workshop de celebrare ce combină metode de educaţie nonformală pentru o experienţă memorabilă, contribuind la coeziunea echipei, aducând bucurie şi recunoştinţă şi îmbunătăţind  comunicarea cu oamenii importanți din viața fiecăruia. Pentru a veni în organizația ta, te rog scrie-mi aici 

În  București, te invit la Tucano Coffe, pe 17 decembrie, ora 19.00. Mai multe detalii pe pagina evenimentului poți găsi aici , iar pentru înscrieri te rog completează acest formular din link
https://goo.gl/forms/4iLf3WUm0Rqfu2Up2

Felicitare Thankful & Grateful

Felicitare Thankful & Grateful

Vrei să faci un cadou de Sărbători prin care să îți exprimi recunoștința față de o persoană importantă din viața ta ?
Poți comanda această felicitare care are inclusă participarea la un workshop Thankful & Grateful. Cel ce o va primi, va putea alege una din datele la care se va ține workshopul ( 17 decembrie, 14 ianuarie, 11 februarie)

Felicitarea costă 100 lei și o poți comanda prin acest formular:
https://goo.gl/forms/wq0YebB795KcwjDh2

Alte traininguri facilitate de mine:
What (Do) You Value? | Thankful & Grateful |Tell me more. I am listening | Handling with conflicts | NVC Group Study

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *