Port Romania în suflet oriunde aş fi

      Niciun comentariu la Port Romania în suflet oriunde aş fi

Am călatorit în destul de multe țări, dar oriunde am fost, am purtat cu mine, în gând şi în suflet, România.

Oriunde am fost, am făcut ca ceilalți să se bucure că au întâlnit un român, am făcut ca Romania să fie strigată prima, am făcut ca Romania să conteze.

 

Mi-e drag să port tricolorul și să mă bucur de fiecare ocazie de a purta ia pentru că nu port ie în fiecare zi. Mi-e drag și mândru să spun și să arăt că sunt român. A fi român înseamnă să porți mereu în suflet tricolorul și țara ta, să fii patriot autentic și să o arăți mereu. Ești patriot nu doar când ai un tricolor în piept, nu doar când fluturi un drapel, nu doar când depui coroane, nu doar când defilezi. Ești patriot nu doar de 1 decembrie sau de Ziua Unirii, de Ziua Imnului sau a Drapelului, ci în fiecare zi. Ești patriot atunci când #alegi să aperi eroii și valorile românești. Ești patriot atunci când alegi să lupți pentru dreptul la viață al tuturor românilor. Când alegi să #lupți pentru ceea ce lași copiilor: păduri curate, câmpii verzi, ape limpezi și aer curat, dreptul la o viață decentă, acces la sănătate, educație, cultură, joacă și nu numai.

Ești patriot atunci când arăți #respect pentru țara ta și pentru oamenii ei. Să îi respecți înseamnă să te respecți pe tine. Și este un exercițiu care e bine să fie făcut în fiecare zi.
Eşti patriot când nu arăți cu degetul spre alți români și te implici în #schimbare.
Ești patriot de fiecare dată când alegi să nu te #resemnezi.
Ești patriot când alegi să pui un zâmbet, să fredonezi un cântec și să pornești la drum să schimbi în #bine România oricât de greu sau imposibil ar părea. Ești patriot când lași #faptele, nu vorbele, să vorbească.
Să fii patriot înseamnă să #iubești România. Zi de zi.
Poartă tricolorul de câte ori ai ocazia. Dar tricolorul se poartă mai ales în suflet. Poartă-l cu mândrie. Zi de zi. Și România la fel. <3

Port în piept "bujorul românesc", simbolul sângelui vărsat de ostașii români, realizat de Asociatia Camarazii

Port în piept „bujorul românesc”, simbolul sângelui vărsat de ostașii români, realizat de Asociatia Camarazii

Port în piept „bujorul românesc„, simbolul sângelui vărsat de ostașii români, realizat de Asociatia Camarazii , care ajută copiii/ #orfanii camarazilor căzuți la datorie sau decedați în alte împrejurări si nu numai. Asociația adună cu greu ban cu ban din fonduri private și se implică sufleteşte în fiecare caz. Te invit să contribui și tu la susținerea asociației.
Ioana Lazar face parte din prima promoție de ofițeri și subofițeri femei din ARMATA ROMÂNIEI și prin atitudinea și comportamentul propriu este un român care te inspiră. Multumesc, Ioana, pentru  bujor, pentru poză și pentru tot. <3
Multumesc, Carmen Sima, pentru ia pe care mi-ai dăruit-o de Ziua Tricolorului. <3
Multumesc, Iulian, că m-ai învățat să îmi fac brățara din paracord. <3
#nuteresemna

 

 

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *