Programe de Coaching

Coaching este un termen împrumutat din sport şi înseamnă antrenament. Pentru mine este o călătorie. O călătorie între prezent şi viitor. O călătorie între ceea ce îţi doreşti acum şi momentul în care atingi ceea ce îţi doreşti. O călătorie în care  sufletul şi mintea ta sunt antrenate pentru a accesa resursele din tine. Este o călătorie în care eu te însoţesc, dar tu vei fi mereu expertul din viaţa ta.

Ştiai că … 
Tony (Anthony) Robins, binecunoscutul antrenor motivațional, autointitulat şi „antrenorul succesului”, trainer financiar personal și autorul cărților pentru dezvoltare personală „Putere nemărginită” și „Descoperă forța din tine”, are 5 coach-i pentru domenii/ aspecte diferite din viaţa lui? Pe mine m-a pus pe gânduri acest aspect şi mi-a dat încredere.

Cum m-a ajutat şi cum mă ajută pe mine coachingul. 

Nu am doar un vis sau doar un obiectiv pe care vreau să îl ating. Astfel că un prim pas pentru mine a fost să evaluez cum sunt şi cât sunt de determinată să fac o schimbare pentru a contribui la starea mea de bine.
De unele aspecte din viaţa mea sunt mulţumită şi vreau să mă asigur că le voi menţine.
La alte aspecte am vrut şi vreau să performez mai bine.
În alte aspecte, în care mă simţeam blocată, coachingul a făcut minuni. M-a ajutat să găsesc cărarea în jungla gândurilor.

Cu blândeţe şi fermitate, pot să creez spaţiul în care tu să faci călătoria către tine şi cu tine.

Mai multe detalii despre programele de coaching facilitate de mine:

Te invit să te înscrii pentru prima sesiune de coaching,  completând formularul de mai jos (click pe imagine) şi te voi contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili ce îţi doreşti să împlinești .

 

 

 

 

Share Button